Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odsustvo tvoje stranke Gojeru i staranackih partnera iz SDA prema drzavnim i interesima gradjana dovelo je ovu zemlju do ruba propasti kroz vasu 20-godisnju vladavinu, unistili ste i opljackali sva javna preduzeca a pojedinci iz vasih stranaka su se preko noci obogatili pa i ne cudi sto izetbegovic, silajdzic, sarajlic i drugi kupuju stanove po turskoj i drugim zemljama
@Gaetano Nema ništa gore od konformizma, a još kada na njega dodaš fašizam, to postane ubojite kombinacija. Molim te da malo prestaneš sa svojim izljevima bijesa, jer si već postao dosadan sa tim svojim upadima.
Ovi makar dok su krali, mi smo imali državi u makar malo života,, a danas ovi crveni kradu a nemamo niti države nit živata, a poslije popisa neće biti ni nas
ovaj gojer je totalno odlijepio, on nesto prica o socijalnoj osjetljivost, gdje ti je ta osjetljivost bila kada ste zajedno sa partnerima iz SDA pljackali ovu zemlju za vrijeme dugogodiisnje vladavine, gdje vam sad sef silajdzic? ocito se negdje izvukao vani od belaja koji je napravio u BiH
Gojer je levat
Đe si Gojer, k*rcem te spičim.
Šta ima Gaetano, sjeme ti je3em iz kojeg si poniko.
Moj gojeru pola drzave ne radi ono drugo pola radi na crno.ljudi vide da lagodno zive samo oni koji pljackaju i kradu.na budzetu su uglavnom ne sposobni ali podobni i ti ocekujes socijalnu osjetljivost ? onaj koji nema nema vremena se baviti tim stvarima.
Što svoje teorijsko znanje ne prenese na stranačke kolege? Šta to SBiH radi, osim što pokorno podržava SDA???
Gojer vjerovatno najvise ovdje govori o sebi i svojoj stranci, jer koliko je meni poznat rad njihove stranke, nikad nisu imali jasno definisan cilj, osim ciljda da ukradu i uniste sto vise...
Što ove stavove ne izneseš na Predsjedništvu svoje stranke ili još bolje zašto nisi ove stavove iznosio u momentima kad si imao vlast (SBiH i SDA)???
Gojer idi u penziju i igraj sah jos ti je to ostalo ...nemoj majke ti pametovanja vise. Neprimjer vasa nam je stranka tako pametovala i zamazivala oci,a opuhala sve sto se moze po BIH!!
Normalno, mi smo te u embrionalnoj fazi kad je demokratija i višestranačje u pitanju i nemamo isprofilirano niti ljevicu niti desnicu kako to imaju druge europske i svjetske zemlje! Mi, nažalost na političkoj sceni imamo neku vrstu "tranzicijskog ludila" zvanog NACIONALIZAM, gdje osim kontriranja jednih drugima nemamo apsolutno ništa efektivno! Kad je lijeva strana u pitanju, samo ću reći da jedna lasta ne čine proljeće! Niko ne može sam!
Ocigledno da nemaju sta raditi u propaloj stranci SBIH pa ovako njihovi propali kadrovi kao Gojer lupetaju okolo...