Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubleha na djelu
ovi počeli svirat' qrcu i radnim danima...
Ovo kad dobiju instrukciju da moraju nešta odradit onda se sastanu i kišnim radnim danom :) Penzioneri se još posebno lože na ova "intelektualna" udruženja. Sklonili su Balijagića ko kritičara Bakira i dizača Fahre u nebesa. Krug 99 im je podržo koaliciju, DF i SBiH će ih podržat u vladi i eto. Sve su uradili da lažiraju sliku idile. A nadam se čisto onako radi reda da će im vlast potrajat do izbora al čisto sumnjam. Ništa ni od ovih pretumbacija.
pročitaj i ovo I NARAVNO OPTUŽIT AGRESORA ZA SVE. HAjmo jednom nešto otvoreno priznat. Alija je kad je htio znao bit svim jasan !
PROBLEM JE DAKLE ŠTO JE BAKIR MUSLIMANIMA ISTOVREMENO OBEĆAO 100% zaposlenost i 100 ŠERIJAT USRED EVROPSKE UNIJE. Ovako nešto narodu je znao uradit još samo njegov babo Alija, prvi BiH astronaut . I NARAVNO OPTUŽIT AGRESORA ZA SVE. HAjmo jednom nešto otvoreno priznat. Alija je kad je htio znao bit svim jasan !
S ocem petkom na džumu PA Kući ! Tako je i PETAK POSTAO NERADNI U BIH ! Ravnopravnost vjera na djelu ! MUslimani se snašli. JEvrejima subota ( hajd da se Finci jednom ne žali Strasbouru), Srbima i Hrvatima ned(j)elja a bošnjacima bar pola radnog vremena PETKOM ! A sve u skaldu sa najvišim Evropskim standardima. EVo Švedske na primjer neki dan krenula ekperimentalno sa 32 časovnim radnim vremenom! A kad smo mi sa ovim PETAK eksperimentom krenuli još 1996 !! Sve ugodano radi, i sad kad je potpisano, E NE MOŽE !! A sad bez podjebavanja. U čemu je ba problem. PA ŠErijat je mogo u kraljevoj Jugoslaviji prije 100 godina, što to sad ne bi mogo ? ZNAM KOMUNJARSKA UROTA !! Nikome neće ratuvjeriti u oduzimanje temeljnih prava ! Nisu komunisti problem nego zaposlenost. U staroj Jugoslaviji muslimani su bili 100% nezaposleni a danas svega 50% i to isključivo u vladinim institucijama. I SAD SU NI TAMO NI VAMO. ŠErijat je u staroj jugoslaviji bio koristan al nismo u njoj. Tj jesmo al 50%.
Najveci neprijatelji ove zemlje! A kunu se u nju. Patriotizam donosi PUNOOO para ovim podlacima.
E tek sam otvorila oči, kao sam vas i slušala i poštovala ali većih ublehaša od vas u zemlji baš nema. I pticama na grani je jasno da sa HDZ, SDA i ovim Radončićem nikada, ali nikada nećemo na zelenu granu, evo kladim se u život da će za godinu dana ,,NARODNE KUHINJE,, čitaj PROSJAČKE KUHINJE biti uduplane umjesto da ih se 25 godina poslije rata već odavno i ne sjećamo. Sa ovom trojicom, kunem se, koliko god sirotinjskih kuhinja se pootvara će biti malo. Crni vilajet, a vi kao nešto ........................mudrujete. Ni od vas boga mi ama baš ništa.
Zavrsis bruku skola i doktorata i onda zavrsis u Krugu 99, pa ja bih pojeo sve svoje diplome.
Kako se otkrivaju probošnjačke organizacije i udruge 99 ,,, pih
krug 99 = citaonica
PENZIONERI 99 PRESELITE !
al kako kad SDA, SBB i HDZ rade upravo to, tj, daljnju etno teritorijalnu podjelu BiH, a možda to veliki vođa i ne vidi ( predpostavljate na koga aludiram), jer HDZ je stranka koja svoje postojanje temelji na daljnjoj etno podjeli i još mnoge druge nacionalne stranke, kako to objasniti narodu
CITAT: deblokiran je evropski put BiH, Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju je stupio na snagu, usvojena je Reformska agenda, te se stiču uslovi da BiH podnese kredibilnu aplikaciju za članstvo u EU. Koja količina laži. Reformska agenda stoji 20 godina ovoj bandi na stolu ! DOK NIJE ZADUŽILA ZEMLJU ZA DESETINE MILIJARDI DOLARA ! SAd kad nema za plata i penzija NAJMANJIH U EVROPI, kad su baklje upaljene a i penzioneri se ufatili noževa i šibica, EVO REFORMATORA NA DJELU !! OD REFORMI NISMO PRIMIJETILI SMANJENJE PRIMANJA PARLAMENTARACA SMJENU SUDIJA KOJI SUDE PREDMETE 25 godina, TUŽILACA koji samo u sarajevu neće da tuže 145 000 zločina i policije za koju se ne zna sa koje je više strane zakona !