Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izabrali alternativu Igora Stojanovica, koji je hladno opljackao KSBiH. Ma dajte Mirko, progledajte vise.
tako je Mirko..evo npr gradjani Srpske su pokazali ogromno nezadovoljstvo tkzv savezom za promene i kaznili ih.A odabrali su i alternativu a to je SNSD i predsednik Mile.Mudro zboris Mirko
hahah narod glup upalili ih krmak i naranđasti, te referendum te ovo te ono...gdje je sad sva ta prica...opalili vas po klempavim usima stoko ahaha samo vam noseve treba odsjeci da pasete travu.
Po hiljaditi put:dok god imamo više zaposlenih u javnom sektoru (+ njihove porodice) i firme koje isporučuju robu/usluge javnim preduzećima preko namještenih tendera (+ njihove porodice), i jednih te istih 53% glasača (od koji je većina gore nabrojana)-uvijek ćemo imati iste stranke na vlasti (sa neznatnim razlikama), jer je gore navednih (budžetara sa porodicama) matematički više nego nas koji radimo privatno ili koji ne radimo nikako. Čista matematika.
koja je svrha ovog kruga 99. samo filozofirate, kad ste tako pametni uradite eto vi nesto
интелектуалци не раде, они завађају
Kasnil ti penzija,Pejanovicu Mirkane ?
Ima li iko u ovome "krugu", a da nije penzioner? Pa, 50 godina već prodajete šuplje priče, pustite mlade da govore i neka se brinu za svoju budućnost, ta neću ja sad vas slušati šta naprdivate!! Uostalom, da ste pametni, čuvali bi unučad kući, a ne na ovaj način ubijali dosadu!!!
да нису умишљени чували би
sda-sbb su najveci gubitnici ovih izbora
df izgubio sto hiljada glasova
Alternativa? Vrlo upitno
https://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE
Opozicija ali i veliki b procenat gradjana u BiH, pokazuju zastrasujucu dozu politicke nepismenosti...lako je ovima sa takvom opozicijom izaci na kraj...cak sticem utisak..da su neki "opozicione" stranke i "nezavisni " kandidati u direktnoj sluzbi ili zavisnosti od vladajucih...
bugarski sistem. sve ostalo je ' suplja'
https://youtu.be/wXW_47CrMEc TUZNA PRICO MOJAAAA ZIVOT SAM TI DAOOO MISLIO SAM DA ME VOLISSS
U BiH nema alternativne političke opcije,građani su nezadovoljni ali su uvučeni u pat poziciju čega su ovi korumpirani kriminalci u vlasti svjesni i to stanje zloupotrebljavaju 20 g.Krajnje je vrijeme da se ljevica ujedini i očisti od retrogradnih elemenata i tako zdrava izađe na izbore i pomete ove korumpirane kriminalce.
Alternativa u vidu SDA haha
Stranku definiše: politička ideologija, ekonomska idologija, itd.. Šta su to za alternativu izabrali građani? Pa mi smo robovi MMF-a i Sarajeva kao jedinog grada koji uživa sve privilegije meni kasni treća plata kao prosvjetom radniku, policajcu u USK... mi smo propali.