Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grupa intelektualaca zakljucila da gradjani zele kvalitetnu vlast. Wow, da nam to intelektualci nisu rekli, ko bi to mogao i pomisliti.
Nema tu intelektualca. Neka mi neko od njih da, bar, približnu definiciju šta je to intelektualac?
Ovaj krug 99,(udruzenje nezavisnih "intelektualaca,ili sta su vec),je ociti pokazatelj da ljudi sa zavrsenim fakultetom ne moraju da budu obavezno i inteligentni,cak naprotiv.
ništa dok intelektualci to ne zaključe nakon višesatnog mozganja...
pGospodo intelektualci, odavno ste se vi prodali vlastodrscima za sitan sicar. Nemate moralno pravo iznositi vasa misljenja o tome cega se narod zazelio. P.S. Intelektualac Lavic odise intelektom, bas ko i rodjeni mu brat estradni umjetnik u pokusaju Sudo Lav.
kao kad' smo se kroz zivot samo radovali mi. hahaha
ej profa pozz :))
Zajedno imaju preko 1000 godina i pricaju o kvalitetnoj vlasti skoro 20,covjek se zapita dali su stvarno toliko intelektualni..
Prije ce biti da je ovo "klub 69".J..u nas u mozak.
I vi samo serete.
Ni profesori nisu sto su nekad bili. Guzicu bi prodali za minut medijske paznje u kojoj kao iznose neke analize bla bla..... gomila neupucenih ublehasa.
Šta ima kod vas? Nedjelja, lagano. Haman ste na tragu "ne dirajte moje krugove (99)". Hajd sljedeći put rasprava da li je ovo Arhimed rekao. Jesu vam i zaključci.
Kolača, kolača, mozganje troši šećer :) pa stvarno, intelektualci, ne strpati sve u isti koš, čast izuzecima, ali ovo više smiješno. Bolje pitati nane i dede na pijaci.
Ma sramota, ili se oni samo prilagođavaju slušaocima, što je isto inteligentno ponašanje, ali poražavajuće za ovu stranu koja prima poruku. Više pameti na TED ili kod Jona Stewarta kroz "zabavu" čak možeš vidjeti....
Intelektualna elita sakupljena u Krugu 99 bošnjačkih intelektualaca, osim što nema vizije kao intelektualna snaga ovog naroda, osim što nema politički kapacitet i osim što ne zastupa mišljenje naroda, crnjači i zvecka konstatacijama o kataklizmičkom scenariju, vjerovatno kao vapaj mozgova da iz ove zemlje iseli sva školovana i univerzitetski obrazovana mladež. Afidersum.
Ako hoćeš napraviti komad budale pošalji ga na postdiplomski.
Pa eto skoro smo birali, odyebite vise.
Pa eto skoro smo birali, odyebite vise.