Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjacki luzeri shvatili da sami ne mogu napraviti \"cjelovitu, nedjeljivu i multikulturnu\", pa se opet uvlace u supce Amerima i cionistima. sramota, fuj to
stranke zabraniti , politicare natjerati na trasu autoputa sa lopatama , neka kopaju i uvesti cisti protektorat . Koji krkani sad odlucuju o nama , fuuujjj.
pa kome treba protektorat neka ga uvede (fbih), a ostali bi ipak da zive slobodno
Ma kakav protektorat. Ja sam bosnjak i protiv sam toga. Mi se moramo dogovoriti. Sva tri naroda. Medutim mislim da srbi moraju biti posteni i odustati od separatizma. Znaci trebaju novi lideri koji ce smeksati situaciju. I onda korak po korak napraviti Svicarsku. Za to se mora prestati karta straha koja postoji kod sva tri naroda. Drzava mora ojacati. Srbi i hrvati moraju imati mogucnost jakih veza sa Srbijom i Hrvatskom, ali gledati svoj interes u drzavi Bosni i Hercegovini. Bosnjaci moraju shvatiti da Bosna ne moze biti unitarna zemlja. I da se to radilo od pocetka, danas bi svi stanovnici BiH bili mnogi sretniji.
hahahhahahha 4000 anketiranih hahhahahah saaamooooo a hvalite se nekim posjetama i nebulozama...ahahhah...a jeste jadni..eto vam vam tportal.hr pa od njih uzimajte vijesti..i rkadite od fene..hahah ahhaha haha...stvarno ste jadni...mislim da ce vas konkurencija ubrzo da pojede :D zao mi je, ali tako je...jer zaista pratim vas od skoro 6godina....uz jutarnu kahvu..ali ovo...je vas pad..definitivno :( odron!
Protektorat odmah i sad!
Dovoljno je instalirati protektorat u manji bh entitet dok drzava ne ojaca, a u federaciji armiju administracije dovesti u mjeru i u red. Glavni kamen spoticanja afirmacije bih kao drzave je hiperaktivna antidrzavna aktivnost BL
To je glupa ideja, mi imamo dosta sposobnih politicara, kakav protektorat. Sta fali danasnjoj vlasti, strucna, sposobna, voljna da rjesava probleme, sa visokim moralnim nacelima, sastavljena od eksperata i neopterecena vlastitim interesima... Pogledajte, narodu nikad nije bilo bolje, a vi spominjete nekakav protektorat i bijesne gliste.
uzmite u obzir i to da je 50% onih koji su glasali na anketi bilo JAKO neozbiljno tako da ta anketa nije pravo mjerilo
Naravno da treba protektorat zato sto smo mi divljaci i bez stranaca bi napravili opet novi rat. Mi smo neobrazovania i nekulturna nacija pa nam zbog toga trebaju stranci. PS. Samo da rata nebude
Nebulozan portal i nebulozna anketa. Starno ste bez teme i ideje... Cuj puni protektorat, pa gdje to ima jos, ni u rogu Afrike... Glup, gluplji, sarajevo-x.com najgluplji i frizirana anketa!
Pa da ! Puni protektorat ili skidanje sa vlasti stranaka koje su bile vodece i u ratu i koje nam nicega dobrog osim rata i kriminala nece i ne mogu ponudit.
a ko ce vrsit protektorat nad bosnom i hercegovinom,srbija genocidna?
Ajde recimo uvede MZ puni protektorat i zamisli onda poslije nekog vremena vlasti punog protektorata odluce da federalizuju drzavu na 3 federalne republike s pravom odcjepljenja i sta cete onda? Ajde da vas cujem sad Bosnjaci forumasi? Nemozete reci onda e necemo protektorat, kad ste ga vec prizvali! :) A da ne pricam o tome koliko ova anketa govori o inferiornosti samih anketiranih !!!!! Znaci stanovnistvo je na nivou vrtica i treba im vaspitacica cio zivot i dadilja....
buahahahahahahahahaha!!!!!! :)