Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka nisu!!! Svaka cast zeljku!!! On samo drzi izborno obecanje: DIREKTORI SE BIRAJU KONKURSOM!!!!
Boje se novih izbora!
kad Hdz ne pošalje ministre, Bakir je cool sve ok, kad Df ne pošalje ministre odmah drvlje i kamenje sram bilo sda što sarađuje sa ustašama
samo obustavi im primanja dok se ne izaberu. Garantujem već prekosutra formiranu vladu......
Alija ne zovi čovjeka više, nije on budala, stranka DF rekala svoje i stoji iza toga i svaka joj čast. Zoveš stranku uporno kako bi joj podmetnuo kukavičije jaje. U pravu je što se nije složio sa vašim marifetlucima i narod nije za to. U pravu ali zato ga i ne trpite jer vam mrsi konce. Dosta je vala Bakie i tvog, daj ostavku.
Ovo nije vlast, ovo je vrtic i gore od toga. Ovdje vrijede analogije tipa "daj mi igracku ili idem kuci". Kome li se samo dokazuje ta "principijelnost" izostancima sa sjednica i blokiranjem rada vlade?! Svojim glasacima? Cisto sumnjam, jer glasaci zele da se nesto radi za promjenu i da se drzava pokrene. DF je isto sranje, drugo pakovanje, mozda malo sjajnije.
Hidrogradnja u Kaknju strajkuje,a uskoro ce i ostali...Umjesto da vidim neku promjenu,ono isto..Bez Hdza secne moze,to Covic zna..Zna i Sda,tako da zao mi je vlade al ona ce se najvjerovatnije raspast..Ovako je i Sbb se posvadjao sa Sdpom i izvukao bolji kraj...:-)
Dok se SDA I HDZ neizbACI iz vlasti nema raspleta krize. DF SBB SDP BPS HSP LIJANOVICI HDZ1990 NOVA VLAST
Komsic je radio 3 posla da bi izasao na kraj u ovoj drzavi. Kopao kanale... radio za privatnike, dobio otkaz pa nasao jednu pola unistenu kucu pored puta i tajno spavao u njoj sa porodicom da bi prezivio tu zimu....prijetio da ce se zapalit ispred skupstine. Pa taj covjek je tek prosle sedmice postao politicar i nekako zalutao u vladu......
Uvod u raspad sistema. Što bi rekli tražili ste evo vam ga.
Izgleda koda su Bosnjaci glasali za DF i Komsica samo da bi primali plate za svoj nerad. A ti koji ih podrzavaju, jeste li vi uopste svjesni da mi nemamo vise vremena za ove gluposti? Cijela Evropa ovo gleda i ovo nam je bukvalno zadnja sansa da krenemo sa reformima i zaobidjemo situaciju Sejdic-Finci. Ovo je vise nego SDA, DF, i HDZ i njihovi problemi. Komsic i DF dobro znaju da ukoliko ne budu dio ovih dogovora, Bosni i Hercegovini je sigurno da ostaje na mjestu...nema ni razvoja, ni EU, ni reformi. SDA i HDZ barem imaju u planu nesto, bilo sta, uciniti da barem stranci vide da nesto se razvija. A vi izvolite pa opet glasajte za Zeljka "Ja Sam uvijek zrtva" Komsica. Godinama je i on na vlasti i jedino sto ima navuci naivne Bosnjake jeste da ima zlatni ljiljan i dolazi iz mjesanog braka, politickog ili ekonomskog rezultata ni u snovima. KO god da je pobjedio izbore, da li to bio SDA ili SBB, i ko god ima bitan rezultat da bi se nesto morao pitati u koaliciju, kao HDZ i DF, imaju ODGOVORNOSTI prema drzavi da se dogovore i rjese barem nesto od 100 miliona problema ove dzungle. A niko nema pravo ucjenjivati te procese u ovo kriticno vrijeme. Opet kazem, Evropa nam je sa dosta mukom pruzila stap iz duboke vode, a ako sad ovo useru.. mozemo svi kolektivno qurcem svirati, sve zahvaljujuci Komsicu i njegovoj "Da li bi ili ne" politici.
SDA najveci neprijatelj BiH !
Jesmo mi narod i glup. Mi sve stavljamo u jedan koš. Eh sad, mene zanima da je bilo ko u vlasti ili ovi pametnjakovići šta bi uradili u ovakvom ustrojstvu. Komšić je samo ušao u vlast da bi kasnije ona se pokazao pametan i izašao u smislu kako on ne želi da radi s nacionalnim strankama. E sad je njemu ne bi dao ni jedan glas. Ako o nečemu govorite pokažite prstom ko je kriv. A govoriti neko da je lopov bez ikakvog dokaza je znak naše neprofesionalnosti i nekulture. Halo, pa od ovih što komentarišu svaki treći nije pošten, svaki bi posao dobio da mu neko ponudi štelu, svaki bi se borio za veće poziciju da imaju školu, znanje i umijeće. Svaki bi dao policajcu cener da ga ne kazni. Svaki ama baš svaki čovjek ima djela nepoštenog. I nemojte tako. Treba se boriti a ne sjediti po klixu. Udjite u politiku i pokazite koliko mozete, trebamo svako od sebe krenuti: Šta cinimo???
kako neće doć na sjednicu i na poso pa kako ministar sluša svog šefa stranke, ne sluša premijera nije mi to jasno, a dao zakletvu i prihvatio ministarsku poziciju ma bježi bolan od kud to nekom ministru pada na pamet.
U našoj državi ne postoji zakon o vanrednim izborima, prvenstveno jer do njih nikad nije dolazilo, a kao drugo jer bi se taj zakon morao donijeti na državnom nivou i jel onda baš mislite da će sadašnja vladajuća struktura dati saglasnost za takvo nešto....hah kamo sreće
sve je to ista bagra koja igra po našim leđima. Iskreno, malo je licemjerno sada kriviti DF za opstrukciju kad ne dođe njihovih (4) misnistra, a nije opstrukcija kad 'ADZovih 5 se ne pojavi. Ako mogu bakirovci i čovićevci poltroni sami donjeti te odluke, što to ne urade bez DFa? Sad će im čova svakako uvesti na velika vrata svog ahbaba u kriminalu Dona od Gusinja pa će ih biti dosta da krčme.
Koliko ovdje ima zaposlenih u državnoj administraciji i po javnim preduzećima! Niko neće da lajkuje da se njima oduzmu plate! :)
ne cudim se ovom, nego se cudim DF-u zasto su uopste usli u vlast s ove dvije stranke?
Kaznite sve koji su se uhljebili u državnoj administraciji po raznoraznim ministarstvima, po javnim preduzećima i sl oduzimanje plata. Ništa po cijeli dan ne rade na poslu, a plata dobra pravo. Sve je to zaposleno po rodbinskim i stranačkim vezama bez škole, bez znanja i mozga. Glavna im je priča kako su veliki Hrvati, Srbi i Muslimani, kako pripadaju svom toru i sl.