Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošli u Istočno Sarajevo, grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo". fali ovaj dio teksta koji treba dopisati ...PO NAREĐENJU NIKOLE KOLJEVIĆA I MOMČILA KRAJIŠNIKA.
Mi smo se bgm ogradili od pojedinaca za zlocine uglavnom ih ne velicamo i ne govorimo da su se sami poubijali itd
nikad vise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
benjamina nesmijes se umoriti samo guraj .pravda je spora ali je blizu
Nije krivicno djelo. Benjamina zabavlja narodne mase, dajuci im sto zele - od baklava do krivicnih prijava s folklornom temom, naravno, sad vec prepoznatljivog predznaka. Minder hanuma. Kad se sjetim, ona umjesto Bogica, pa, strasno. Sistem vrijednosti okrenut naopacke
A gdje se dotični gospodin, pardon drug nalazi. Ako je u Istočnom Sarajevu, ili u Banja Luci, piši propalo. Čija će ga policija uhapsiti na teritoriji RS.
Postavljanje table sa pogrešnim informacijama je ćak relativiranje zločina.
Guzicu ce obrisati sa tom prijavom, zakon ovdje vazi samo za bosnje
Potpuno se uklopila u profil BH poslijeratnog političara - podkapacitirana , poslušna , papanski arogantna , kukavica , smiješni javni nastupi , poltron prve vrste , bez ikakvih rezultata . Da joj plata zavisi od rezultata gurala bi se pred Narodnom kuhinjom . Na šta spade Sarajevo . Fuj .
Zamisli 4 godine gruhali grad i odjednom napustiše Sarajevo i kao sada neko ih je protjerao. Pa koji bijednici.
Tuzno je da se gradonacelnik bavi ovom vrstom politike.
jeste naravno ako nema presude za takvo nesto lupetanje da su srbi.prognani iz sarajeva cuj to srbi iz sarajeva istjerani u sarajevo hahaahaba istjerani odnosno sami otisli da bi isti granatirali sarajevo mamu vam četnicku
U svakom razgovoru sa Karićevom ona napomene kako je doktorirala na rimskom pravu 🤣🤣.
150 000 qurtona
naredba od SDS krajem marta i pocetka aprila 92 bila da izadju na par dana dok se ne smiri situacija, pa se rasprsili po Lukavici, Kraljevu, Novom Sadu...
Ljudi mozete li ista pocet da radite Idioti
Izgleda da je u djelu svatko tko se usudi misliti drugacije od politickog Sarajeva.
Gledaj tatice gleda burek jede juhu
Ne samo da je počinio krivično djelo, nego je počinio sticaj krivičnih djela, najvjerovatnije: zloupotreba položaja ili ovlaštenja, oštećenje tudje stvari, izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrepeljivosti. Dunav ga ne može oprati koliko je glup ispao, pravi panj i primitivčina.