Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimani drze zavidovice i istjerali su sve hrvate iz ove tvornice pa mi je jako drago da propadaju. za to vrijeme su politizirali.
Treba ih pripojiti elektroprivredi BIH kao rudnike. Onda bi mirno spavali i nebi brinuli za svoju budučnost kao ni budučnost svoje djece.Radili bi sa novim tehnologijama obrade drveta za potrebe EP.
Pravi Karadžićev sljedbenik, genocid, etničko čišćenje, humana preseljenja, inžinjering kamom i tanetom religijski čistih regija, ti iz očiju viri..... Drže Bosanci i Hercegovci Islamske vjerske pripadnosti (oni su većinsko stanovništvo te opštine, preko 90%) a ne Bosanci i Hercegovci Pravoslvane vjerske pripadnosti niti Bosanci i Hercegovci Katoličke vjerske pripadnosti.
ko drzi zavidovice,muslimani ili srbi?
Privatizacijski ugovor raskinut, stečeni profit u pokušaju privatizacije je ? Ko će utvrditi iznos ? Hoće li regresno biti isplaćene barem plate radnicima u iznosu garantovanom Opštim kolektivnim ugovorom ? Sad trebaju da plaču za provođenjem privatizacije ?
Dosta više i njihove nekontrolisane sječe šume i izvoza našeg drveta
Meni je ovo gore nego kad je bio rat. Ja bih volio da se sad sve ovo raspadne. Rat je bio bolji od ovog sranja.
Dokle ce svaka shusha traziti pare iz budzeta dok nama budzetskim korisnicima istovremeno kasne regresi? Sramota, mi smo izabrali ovu vlast
Tolika administracija, milion nekih nivoa svi preplaceni i nisu jednu Krivaju u stanju da spase ... jada i drzave, kako je vode jos cemo zaviditi onima sto su poginuli i sto nisu docekali da vide kakva bagra na njihovoj krvi profitira ..