Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zataskala obdukcija... znali se sta je uzrok pozara ?
Prvo hoce pare od od drzave pa ce onda otkriti uzrok pozara.
Dam se kladit da je lakirnica bila start...no da su se postivali propisi, ne bi izgorilo sve...
Ja bih na mjestu otpuštenih radnika tražio azil negdje na Zapadu. Nevažno EU, Kanada, USA, Australija. Samo neka ljudi idu za boljim sutra. Dobiti otkaz u srednjim godinama u BiH znači nikada ne zaraditi penziju i nikada više raditi. A imati iskustvo pri izgradnji montažnih kuća je veliko. To je dobar zanat koji na Zapadu prolazi.
A ko je krivac pozara
a dje je osiguranje kompanije u slucaju ovakih desavanja ,koga ba oni farbaju ,ovo mu je samo posluzilo kao alibi da se rijesi viska radnika.
Nije to više IP Krivaja, to je mrtvo slovo na papiru. Svaki "šefić" je samo marioneta ortačke grupe a radnici, nažalost, većinom psiho-fizički bolesnici koji se još uvijek nekako bore kako bi nahranili mnogobrojna gladna usta kod kuće! Dabogda vam za lijeka zatrebo!
Pitajte ovog Alicica koliko je pokrao ovu Krivaju dok je bila u drzavnom vlasnistvu?
tesko loncu koji zacine iz sela ceka
Znači... 100.020 :(
Drzavne pilane i prerade drveta nikad vise nece stati na noge. Ovaj "parali" posao preuzeli su lokalni mocnici, dobro uvezani sa lokalnom politikom i kraj price. Ko god misli drugacije neka ode u Olovo, Zavidovice, Kladanj, Bosanski Petrovac, Sokolac itd i neka vidi situaciju.
eh jeste se vi našli gdje ćete se bogu moliti.
Vlast nema vremena, zao mi je, Vlast odlazi sa rucka na rucak, od Kibeta do Gojka...Narod I radnici po frtalj hljeba I rum plocicu a ko moze I ima onda nek "zajmi" argetu. Nemojte ba vlast maltretirati sa Krivajim, radnim mjestima, poslovima I ostalim sh..ranjima....Nije vlast tu da vama ugodi, sta je vama?? Pola njih nezna sto je tu, a vi bi da vam oni nesto spasavaju....SRAMOTA....Snadjite se sami
Ovdje vecina naprđuje!
Sta su ovi uzvicnici na profilima?
SDA je 25 g unistavala Krivaju ,i ostale privredne Gigante u Federaciji,SDP ih za 3 g vlasti spasavao,stoka opet glasala za kriminalnu SDA koja ih je pljackala,i eto im sada,dodje sve na naplatu.
To je tih 100 hiljada radnih mjesta.Ali neka,licemjerna stoka koja je znala da ih laze je opet glasala za njega jer se prepoznaju u njegovom nazadluku,i kontali su na nepravda moze da pogodi samo nekoga drugog,nikada njih.Volim nego pare.
uvidjaj je zavrsen jos prije par dana. a pogoni koji nisu izgorili rade vec 9ti dan, otezano, ali rade i u ponedjeljak ce uspostaviti sve da mogu normalno raditi bez ikakvih poteskoca. tako da neznam ko ovdje laze???
prvo neka vlasnici vrate državi one silne milione koje su dobili kada su ko fol kupili Krivaju
Koje silne milione,kriminalna SDA je te firme prodala njihovim tajkunima za 1 km,da bi mogli zajedno da ubiru profit iz tih preduzeca,tj da ih pljackaju,i kada su sve opuhali,sada je dosao red da se otpustaju radnici. SAd neka cekaju neku novu vlast,koja ce doci za 5,6 godina,pa neka njih optuze za unistenje preduzeca,a ne SDA,kao sto su to radili od 2010 do 2014,stoka pokvarena.