Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRITIČNI MOMENAT Popisa Stanovništva je kada se rezultati Popisa budu obrađivali i kada se sa njima bude manipulisalo.
...misliš, ko sa izborima? :)
Previše teksta,...neda mi se....
Cekajte da se guzonje vrate sa godisnjeg, pa njh je 80 %,.
ma ja ba popis je najbitniji u ovoj cijeloj informaciji. mosh misliti, a sto tonemo zaboli vas cose...
Ja,direktora i *ovana!
U svijetu informacionih tehnologija uzaludno je trošiti pare na popise kada se sve može umrežiti i svježe podatke dobijati svaki dan. Samo je potrebno napraviti odgovarajuće registre i moguće je svaku minutu dobijati nove informacije, ako je to potrebno
Kritični momenat nastupa kada se utvrdi broj stanovnika te kada Federacija imadne crno na bijelo dokaze o GENOCIDU i etničkom čišćenju te podnese TUŽBU protiv genocidne tvorevine na prostoru Bosne i Hercegovine.
evo rezultata 24% obrezani,11% hrvati,55% srbi,10% garavi sejdo i cifut finci
od 50 hiljada popisivaca bas ce mene da odaberu?! malo sutra...
sta cemo dobit tim popisom,, znacemo koliko nas ima, kolika su nam primanja, gdje ko zivi i sa kim,. a kostace nas miliona i miliona,., i onda ce neki debelei,celavi, zgoljavi politicar pocet srtat kako je neko negdje ugrezen jer glasa za njega,,., bolje te pare ulozit u neku fabriku,. jer koliko nas ima znaju prek cipsa,. kolika primanja imamo preko raznih plata,odbitaka,. skim zivimo i gdje cips tu info ima,.,., sta hoce dalje nekontammm
...živimo u qrcu, paša moj...
...pa, napisah li ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U prvi mah sam pomislio da se na fotografijama nalazi Emil Vlajki! Vratimo se u realnost. U principu, pad BDP-a je najvećim dijelom refleksija pada kupovne moći, a svi znamo kakva nam je kupovna moć. Da li će se domaća investicijska aktivnost pomaći s mjesta upitno je, dok je vanjska investicijska aktivnost negdje iza horizonta, znači ni na vidiku. Jako opasna stvar je, kada cijela ekonomija počiva i raste na ime unutarnje potražnje. Opadanjem potražnje, neminovno opada i ekonomski rast, a onda se ponovno vraćamo na kupovnu moć građana. Začarani krug..
...famozna eu dilema štediti il' trošiti, pa makar i nezarađeno...
Rješenje je jedino u proizvodnji i izvozu. Mislim da još uvijek postoje tržišta za polu-opustošene fabrike u BiH, ali se valjda nema volje.