Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima obraza doci
Navalili Vucicevi botovi na Klix ko Iranski dronovi na Izrael..
A sta sad glumi pilota auuu sto ga se preserava ,bolje ti je sjedi tu dje si niko te ne zeli na ovu stranu Drine
Hoce li svratiti do bugojna
padaće kiša, nek ponese kišobran
Otvaranje aviolinije koja nema nikakve ekonomske isplativosti ni logike, ma dajte molim vas, niko nije glup. Ovo je samo jos jedan u nizu koordiniranih politickih poteza na relaciji ZG-BG kako bi se Bosnje okarakterizirale kao Bad guys, jer Bosnjacki establisment nema nikakve veze sa ovim.
UZAS.
Bosanci vode Srbiju,Hrvatsku ima nas i u njemackom parlamentu
🤣 ovdje najezda vlaških botova, smradova koji žive od sadake vrhovnog, bugojanskog Vlaha.
Mostar je davnih godina imao liniju za BG.Upitajte se ko je zatvorio tu liniju a ko je otvara sada? Ovo mu dođe ko otvaranje desnog trotoara.
A joj šta ih je iz bg centrale da ne znaš imali ih više iz HDZ centrale ili iz Bg centrale.
nastavljaju zapocete projekte. covic im je dozvolio i prolaz na more u okviru strateskog partnerstva pola auta BG tablice.
E vidi ovih matorih prikaza u komentarima sve na isti kalup svaki uzpac ima po 10 profila i svaki komentar ko jaje jajetu.
Ovakav potez je od ključne važnosti za obe zemlje.
Uvodjenje aviolinije Beograd - Mostar je odlican potez
Mostar i Srbija idu putem budućnosti.
haha
Vučić opet pokazuje kako se bori za interes Srbije.
Vučić sa svim zemljama ostvaruje dobru saradnju.