Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ove domacice
Institucije da donose odluke?!! Dokle vise ta prazna fora i laganje?
Poslije izbora može u Diskoteku Ljubače da bude sobarica i pjevaljka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cim su dusmani BiH nezadovoljni potezom Smita znaci da je uradio pravu stvar.
Koja si ti budaletina gledam te u razgovorima sa EU zvanicnicima samo klimas glavom i smjeskas se sjedis na tako visokom polozaju u Bosni a ne znas engleski jezik ko gluho prase Onda tvoj Dragan kaze da si ti uspjela sto niko nije zalosno,gluho nijema za pregovore. Europejka iz skutorije.
Bas belaj za vas , nedate popis al sad ce skeneri pokazat koliko vas ima i dali ste uopste konstitutivno legitimni
Veli ’institucije u BiH moraju preuzeti odgovornost za donošenje svih odluka’. Pa što nisi donijela odluku? Nisi pod plaštom izbornog integriteta trenbala gurati ’legitimno predstavljanje’, odnosno ono što Sud za ljudska prava otvoreno naziva rasizam.
STA HOCE GOSPODA NEKA SE ZALI COVICU JER SE OBAHATIO COVIC A BOLEST MU JE PRELAZNA OD BRATA DODIKA PA NEKA VRATE SE UNAZAD PA CE IM BITI JASNIJE
Pod hitno uhapsit dvojac dok rat nisu napravili, vidim Njofra i Slobo vaskrsli.pa dokle više Treba da im oprostimo razaranje BiH.
A jeli spojivo s nacelima evropske unike da tvoj gazda Čovic zbog svoje fotelje cak i svoj narod bi da dijeli i jeli spojivo gazenje ustava i bosnjacke volje i nametanje na vlast stranaka koje zajedno nemaju 30% glasova kao SDA sto ima a tad vam nike smetalo da se gazi ustav jer su vam poslusnici ispod praga,upitni zanatlija i dezerter odgovarali jer znate da su nesposobni i da snjima mozete kako hocete a oni svjesni da su dobili priliku sad i vise nikad da sjednu u fotelje
Tebi to ne odgovara jer HDZ-u to ne odgovara. Da imas pameti kao sto nemas, distancirala bi se od Covica i stala bi na stranu EU. Kao krava si koja daje mlijeko i na kraju punu kantu obori nogom.
Ovi iz HDZ-a su bas naivni, Brisel je dao zeleno svjetlo VP Smitu da djeluje, London i Washington, uz Berlin i Pariz ce garantovati sprovodjenje njegove odluke, ali se pojedincima dalo prostora da dobro razmisle prije nego se odluce na politicko samoubistvo. Mislim da su svi zapadni lideri svatili ozbiljnost situacije, a narocito predsjednik Macron, to je dobro za sigurnost evropskog kontinenta
jel sad vidi te ko se buni HDZ I SNSD a pljuvali ste SDA LJUDI HDZ I SNSD SU ZLO
eto nismo znali, ali i SDA je bila zlo samo malo drugacije zlo
Ko ovu priznaje.Šmit je nametnuo u izbornoj noći.Prdi mala .
Skinula crninu konačno, progledala 😂
jesu se digli jarane
E sad ste je nasekirali
mogli bi ti i Čović zajedno sa Čavarom na crnu listu.
Nema vise glasanje mrtvaca u Hercegovini za HDZ lagganoo...
Niske plate i sirotinja ti ne smetaju,šta misliš o tome,piši dužnosnicima EU o tim problemima