Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod `itlera na dogovor, pa cvijece u Zg i jase`ovac
Skontali ovo dvoje da on daje faši.stičke izjave u zadnje vrijeme pa poletili njoj ne bi li ih pogurala. A za koju godinu švabe će biti manjina jer Turci se razmnožavaju a oni šetaju cuke ha-ha.
Kume, ili si premlad ili si zaboravio si kako je Warrenn Zimmermann 1990. govorio kako SAD ni pod koju cijenu neće dozvoliti raspad Jugoslavije. A svi znamo šta je bilo na kraju - raspala se Juga ko da je nikad nije bilo! Treba biti totalna naivčina pa vjerovati političarima, jer najčešće - razmisli malo - govore suprotno od onog što misle!
ova kristo nezna govorit, kazu ljudi samo bjezi i skriva se iza drugih, neznam jeli prozborila koju u njemackoj, cisto sumnjam..nezovu je djabe SUTKA HAHAHAHHAH
dzaba se uvlace merkelovoj, em ima vecih problema, em je uskoro nece biti na toj poziciji. svabe su ljute na sva izvlacenja grka, iraca, palaca, sljedeci izbori i pa pa.
Ja koliko vidim vi samo ovdje na sasem forumu kao pravite naki treci blentitet......jes zapad koji vam je ovih dana vise puta porucio da nejma nista od tog bunila tj treceg vama sada daje tajne signale i zmigove kojie samo vi vidite i sad ce sutra odma trci ispasti lol........ali previdjeli ste nas koje ni zapad ni vas treci ne zanima.......pokusate li nesto sto ne treba......Covic ce vam zavrsiti kao Jelavic u najboljem sl. a vi cete poslije te avanturice biti jos vise margizilovani kao narod....pa izvol ali racun bez nas necete praviti !!!!! SIKTER
@Marko .......popusi ga zarko.......bice al u k.... !!!!!! Javi kad se probudis iz sna.........
Ni Merkelova ni Čović nisu toliko ludi da javno kažu šta će se dešavati. Ali, da je Čović dobio mig od zapada da pravi treći entitet, u to samo budala može posumnjati. Bošnjaci su imali 15 godina da naprave normalnu državu, a oni su pravili džam.ahi.riju. Svijet je to shvatio i - kraj priče o tzv. jedinstvenoj, a ustvari unitarnoj BiH. Prokockali ste šansu.
bice, bice, nego sto! a vin jadnici cete se siriti u muslimaniji na 22%
eee da ne bi svaba nikada mi ne bi vidjeli ni L od lijepe nase
Bice, bice, u Stutgartu.
Pa sta rece Markelova.....hocel biti treci ....lol !!!!!!