Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGREŠAN NASLOV - KRIMINAL U SUDSTVU JE PRAVI NASLOV!
da nije zalosno bilo bi smijesno.bimica,stara komunisticka ubleha je podmazao pola sarajevskog kantona,pokrao je100 000 000km, a,terete ga za- 1 000 000km.bimic su komunisticke vlasti postavile za direktora grasa. u saradnji sa posleratnim vlastima, pokrao je gras.
Jusuframić hahahaha pa taj je skoro cijeli život u Sarajevu ali baddava to je zadojio Sandžak nikada nije naučio sve padeže. Mislim da ipak barata barem sa dva. Ne zna Jusuframić ni koliko ih ima ali Jusuframić zna da od pokradeij para iz GRAS-a otvori Univerziteet u Travniku, halo, polupismen čovjek. Neka, NARODE KRADIT ŠTO VIŠE OVU FEDERACIJU, ŠTO GOD VIŠE POKRADETE IMAĆETE NOVAC DA PLATITE TROŠKOVE ODBRANE A PORED TOGA OSTAĆE VAM JOŠ ZA BAREM DVA POKOLNJA. Ovo je država nakaza, ovo nije država, kako vrijeme više protiče sve mi je jasnije i jasnij zašto nisu voljeli Tita i ono uređenje. Pa Tito nije dao da se krade, postoala je država kao beton, zakon se morao poštovati a kom lopovu svijeta odgovara država u kojoj se poštuje zakon. KRADITE OMLADINO, PAMET U GLAVU I ŠTO VIŠE KRADITE JER NE POZNAJEM NITI JEDNOG ČOVJEKA KOJI JE POŠTENJEM MOGAO DA IZDRŽAVA PORODICU U OVIH 20 GODINA DEMOKRATIJE. KRADITE EVO PIMJERA KAKO SE LOPOVI ŠTITE KRADITEEEEEEE SAMO KRADITE.
NAROD ZNA! SDA! Svi za vojvodu Nikolu Poplašena i za Srbijanca Bakira Izetbegovića! Za Allaha i otadžbinu.
ja suda i qovana, pa ovi samo pustaju na slobodu...