Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji mizantrop. I takvima se daje prostor za javne istupe u medijima. Da se neće još kandidirati za predsjednika RS-a, baš odgovara profilu koji se traži za to radno mjesto.
Ma jok, čuješ po izjavama da ganja Nobelovu nagradu za mir, a pošto imaju odlične odnose sa Švedskom kroz Carl Bildta ništa me više nebi ni začudilo.
Može dobit samo nobelovu nagradu za glupost, a dobit e je od dode i vojvode
Mir po sistemu "mir, mir -niko nije kriv" nama ne treba. O kakvom miru ti govoris kada i sam nakon toga sto si godinama bio gospodar zivota i smrti za sebe mislis da si nevin. Mrs u picku materinu!
pa šta se čudite zar zatvor ne služi za rehabilitaciju.
Bosanski Srbin? A sta, cim je zlocinac odmah se naglasava da je Bosanski Srbin, nije Bosnjak pravoslavac?
Genocidni stvore. Htio si reci da si se iznenadio docekom koji su ti priredili krivo usta osoba Bosic i njegov Es De Es ( SDS). Razorio si drzavu BiH sa Karadzicem i Mladicem i ti pricas o siromastvu. Kako li je samo Karl Bilt mogao tebi uskratiti dozivotni zatvor posto je Biljana Plavsiz njemu pusila a om joj lizo onu nertotkinjsku piicu. Fuj kakvi ste sjeme vam jbem. NIKAD VAM OPROSTITI NECEMO A ZABORAVITI, NEMA TEORIJE. KO ZABORAVIO O SEBI SE POZABAVIO A VI MU OPET ZLO NAPRAVILI. BOSNJAK NIKAD NE SMIJE ZABORAVITI GENOCID U BIH
Koja perverzija - ratni zlocinac pusten nakon odlezane 2/3 kazne . U demokratskoj Americi za ubistvo jedne osobe smrtna kazna ili 3 x dozivotna plus 1000 godina !! Po Evropi za ubistva ili silovanja dozivotna bez mogucnosti pomilovanja i zadrzavanjem iza resetaka iz sigurnosnih razloga (Njemacka) .. A ratni zlocinci s Balkana za tolike zrtve , GENOCID , masovna silovanja, mucenja , logore par godinica u zatvorima koji vise lice na hotele !!! I onda trebamo pricati o demokratiji u svijetu...
A šta češ nega pozvati na mir, šta imaš više od života i ratova...Hrvati vas sjebaše, Albanci vas sjebaše, a nadam se i da Bošnjaci će doći na svoje...
Hrvati pedalj zemlje Srbije uzeli nisu, samo su napravili etnicki cistu Hrvatsku, ali zemlji Srbiji ni prismrdili nisu.
vi zaboravite to je vas specijalitet,mi necemo,nikada!
A, što moreš srat', hebo te !!!
Oprostiti nećemo, zaboraviti ne želimo! Sikter!
ne vjeruj Srbima ni kad darove nose :)
Sta, zar nije Bosnjak pravoslavac? Otkud sad Srbin?
motka je iz dzeneta izasla
Kome i za šta to srbočetnici imaju da oproste? A oni neka zaborvaljaju, mi gobami nečemo nikad a oprostiti može doć samu u pitanje kad oni budu priznali svoja nedjela i vodili svoju djecu u Omarsku, Srebrenicu, Trnopolje itd itd i pričali kako su obrukali srpski narod, tek onda moćemo mi oprostimo.
Jah Jah iznenadjen sam... jah jah ... i ja se svaki put iznenadim kad udjem u bosnu i vidim ljude kako kospe prodaju na granici... Ali oko moje za razliku od tebe JA NISAM KRIV STO SU TI LJUDI NA RUBU EGZISTENCIJALNOG MINIMUMA!!! TI SI!
TARABICEVE NACERTANIJE PROROCANSTVO SRBIMA "...Srbi će se naći na granici, ali neće znati stati. Cijeli svemir će ih moliti da se smire i čuju glas dobrote u svojim srcima, ali neće otvoriti ogledala svoje duše. Neće poslušati zakon životnog smisla. Mržnja će se pretvoriti u besmisao, izbit će rat. Sile koje će ratovati imat će veliko znanje (...), borit će se i na zemlji i u zraku i na vodi. Iznad ove zemlje (Srbije) vodit će se rat u zraku." "Mnogo će Srba ginuti...", navodi se, uz ostalo, u "Kremanskom proročanstvu", neobičnom rukopisu koji je 1878. godine priredio prota Zaharije Zaharić (1836. - 1918.) na temelju proročanstava srpskih vidovnjaka Miloša i Mitra Tarabića iz sela Kremna pokraj Užica. Kremanska proročanstva do sada su se ispunjavala s nevjerojatnom točnošću. Tarabići su, primjerice, nepogrešivo nagovijestili ubojstvo kneza Mihajila Obrenovića 1868. godine, ubojstvo srpskog kralja Aleksandra i kraljice Drage Obrenović 1903. godine, Prvi svjetski rat, stvaranje velike Srbije (Jugoslavije), atentat na Stjepana Radića, atentat na kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseillesu 1934. godine, Drugi svjetski rat, Užičku republiku, dolazak Tita na vlast, rezoluciju Informbiroa te raspad druge Jugoslavije i osamostaljenje Slovenije, Hrvatske, BiH i Makedonije.