Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocigledno da nece biti nove krize u FBIH i to se po prvi put treba zahvaliti Ustavnom sudu ali i onima koji su vrsili pritiske od javnosti do Vlade. Sve ovo je prozirno, od samih razloga koje je naveo Budimir do cijelog medijskog nastupa doticnog gospodina. Sve je odigrano planski i sto je najgore i dalje izjavljuje kako ovo nije konacno, do koje granice zeli ici?
Zivko crkni. Drago mi je zbog naroda sto se ovo konacno rijesilo. I nadam se da ce Budimir snositi posljedice ovoga sto je uradio
Budimire drago mi je da ti nije uspjela taktika... Eto narodu plata i penzija...
Ante okani me se svega ti...
kad ce se isplatiti ostatak para tj 25 posto sto entiteti treba da plate popisivacima ... mamu vam *** u supak
majko draga u ovoj drzavi radi sta god hoce :S *** mu se digne i on smijeni koga hoce radi sta hoce -.-
A budala u ovoj zemlji.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Hvala Allahu dž.š na tome što je uputio elitu BiH društva da se smiluje nad nama,običnim smrtnicima donoseći odluku o podjeli sadake,pa i koliko god ona niskom iznosu bila, amin.!
Nemože nama ni Alah pomoći.
M U S T U L U K ! ! ! ! !