Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno, ova godina bas lose krnula, ne procitah bas puno lijepih stvari, sve sama crna hronika. Sta nas jos ceka? :-(
bitno je da se indijska i turska serija vrti po citav dan na televiziji,, a edukativni program o prevenciji klizista ko sisa
Bakire, sjedi ti u toplom, boli te ku***
Tuga bozija
Ovako ce i Bosna nestati u provaliji.
Sa takvima poput tebe.
Zasto bas takvi kao ja??Zar nije obrnuto?Ratnohuskacki ste nastrojeni ne svi, ali mnogi i opet birate kadrove SDA sto su odveli bosnjake u propast i rat sa 10 puta jacim neprijateljem.Onda se pitate odkud Dodik i ko za Dodika glasa??
ŠTA TREBA DA SE DESI,DA SE VIŠE SVI DIGNEMO NA NOGE?LJUDI UMIRU PO ULICAMA,OD GLADI,HLADNOĆE,UBISTAVA I SVEGA OSTALOG?JOŠ KOLIKO VI MOŽETE IZDRŽAT U OVOM LUDILU,JA ZNAM DA JA VIŠE NE MOGU,SVAKI DAN SE NEŠTO DEŠAVA,DA JE BOGDOM NEŠTO FINO. Komentar je možda suvišan,i ne odnosi se na ovu vijest,al' pobogu više mi smo OVCE davno prekucali.
@Pickolizac-28 sve si mi rekao sa svojim nickom,i dok su bili protesti,i dok su bile poplave prošle godine,ti si kući lizao nečiji Pičić,a sada pišeše nešto ovuda.HAHAHAHHAH eeeeeee jesiiiiiiii namazan.
I meni je bilo zao naroda sve do ovih zadnjih izbora. Izabrali su ponovo SDA koji je svoje ranije mandate koristio samo da nas uci da se umjesto tata kaze babo. Zato nemamo infrastrukturu i sistem, a ono malo sto smo naslijedili od prije rata je davno dotrajalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.radiokakanj.co.ba/uzivo-veliko-kliziste-se-obrusilo-na-stambene-objekte/ Gledam i ne vjerujem... Obustaviti spasavanje zbog vremenskih nepogoda...Ako je doktor konstatovao smrt znaci da je dosao do tijela unesrecene sto znaci da je vrlo jednostavno izvaditi,u suprotnom postoji neka sansa da je ziva.... Jeza
izvuceno tijelo
U toku je potraga za još jednom osobom sa kojom nije stupljeno u kontakt, a postoje indicije da je i ona smrtno stradala :/ Bože pomozi....
E Bosno moja ...
OVDJE SE RADI O KLIZIŠTU ZBOG ODLAGANJA RUDARSKE JALOVINE OD PRIJE 50 GODINA. Kakvi su ovo komentari!?