Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Snjezana da kaze da smo protiv kad smo mi za? Niko nas ni ne pita
Snježana je predstavnik trojanskih kučki i stranoplaćeničkih dezertera , odnosno pijuna Beograda i Zagreba koji su na silu mametnuti bošnjacima zahvaljujući ballijama iz Velike Kladuše, odnosno Saraj Kasabe...
Gdje je Nametnuti Ministar inozemnih poslova da reagira.Bursac glasa u ime BiH protiv.Ko joj je dozvoliti.u cije ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nebitan glas. Od 34 države sa pravom glasa, 31 je ZA, 3 protiv (Srbija, BiH i CG). Znači, Kosovo je novi član Vijeća Europe.
Tako je, sledeći korak NATO! pa kosovo je srbija bre hahahahahahahaha
Bitno je jarane na cijoj si strani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Qrwa raspala. Nije to stav drzave BiH nego njenog jednog naroda.
Kosovari izvinite u ime Bošnjaka Mi bi vas priznali davno da nije Dodika i Čovića .
Snježana, jbm te u usrani, brabonjavi čmar, a i onog ko te posla tamo.
Ja nisam protiv ova cetelja govori u svoje ima samo naprijed
Pozdravljam sve dobronamerne ljude u BIH .Glas ove kreature uopste ne utice na ono sto kosovari osjecaju prema bosnjackom narodu.Uostalom na glasanju se vidi da je civilozovani svet na jednoj strani a ova chetaljska gamad na drugoj.
Jeli ovim glasanjem Snježana -snsd- priznala postojanje Kosova Republic?? Hahahaahah imamo bisere od političara.
Ako BIH nije priznala Kosova Republic kao i što nije već je BIH suzdržana onda Snježo budi i ti suzdržana. Ali opet naši političari neznaju ponašanje.
Kako ova krava može da glasa za BiH pa mi nismo normalni ko nas predstavlja
E tu su te cake koje srbi i hrvati rade bošnjacima , koji su u Bosni 51 %,večina , naspram njih Zato treba pod hitno izvršit popis stanovništva da nam ove mrziteljice svega Bosanskog ne rade o glavi.Pa ova mrzi bosnu gora je od Dodiga.
Vlahinia smrdljiva ... Zivila bratska republika Kosovo 🇽🇰🇽🇰🇽🇰
Onoo , gđa Bursać i njen šef su največi pobornici Eu puta BiH , ...kako kaže Milojko , poznatiji i kao ba-ja.., 🥴🤣Buahahaaaa...,
BiH bila protiv zahvaljujući prostoj činjenici da BiH tu tvorevinu ne priznaje.
SVE SAMI SRBI SU GLASALI PROTIV A PITATE LI SE DALI SU SE KONSULTOVALI SA CLANOVIMA PREDJEDNISTVA ILI MINISTARSTVOM V POSLOVA
Čestitam Republici Kosovo na prijemu👍👍👍💪💪💪👏👏👏
Hvala Gdine
Gospođo bursać, napuši se k..čine.