Posjeta Predsjedništvu BiH
0
Kosor: "Postoje otvorena bilateralna pitanja"
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosor je u Bosni kao fol radi \"otvorenih bilateralnih pitanja\" a u stvari ona je u Bosni zato sto su njima u Hrvatskoj rekli da nemogu uci u EU dok nerijese probleme sa Bosnom kao sto su drzavne granice . Sada im zbog toga u hrvatskoj \"gori pod petama\" sto bi se reklo i zato je ova i dosla u Bosnu.Sad bi ja to namjerno rastezao i otezao da sam na Silajdzicevom mjestu....
Bolje da su muslimani nego vlasi...
Jadranka je Super !!!
Komsic po mom utisku sa slike ima dostojanstven stav. U sredini ovoga ne mogu ni imenom da pomenem. Koje nedostojanstvo i ponizavajuci licni - osobni cin i stav. Pa kuda ide taj pogled? Nedostojanstvo je u tome na tako vaznom sastanku, da je samo i protokalaran bio, pojaviti se u odijelu - boji koja upucuje na nista. Hrvatska je jedan od najznacjanih susjeda BiH. Tisuce izbjeglica, tocnije progranih, a najvise Bosnjakinja i Bosnjaka naslo je utociste u Hrvatskoj. A \"mamlaz\" iz sredine - ako mi dozvolite bez uvree pojeo je stotine cevapa i jagnjetine u Zagrebu za vrijeme najtezih i najgladnijih dana u BiH. Dostojanstvo i protokol nalazu - neodvisno od svih tih cinjenica - da u takvom drustvu, sastanku obuce tamnije - sluzbeno administrativno odijelo. Zar su mnogi tako primitivni da ni savjetnika nije imao ili nije slusao?
Predivna i prekrasna Zena, dostojanstvena i ocito jako inteligetna. Da je kraljica bilo bi premalo za ocito dostojanstvo.
Laj koliko te volja. Nikoga nije briga dok si ti fino ususkan i okruzen na svojih oko 12% (Babinima smo dali hravatska drzavljanstva i blizi su nam cak od BiH Hrvata po mentalitetu i svemu ostalom) i drzis si svog Komsica na kratkoj uzici. Nemoj nam ga samo vracati kada ga iskoristite do kraja. Nama vise ni Ivo ni Zeljko ne trebaju. Neka predju na vasu vjeru i mozete ih komotno zadrzati. Pozdrav sa ostalih 78% teritorija od OBA naroda koja vam jednako smetaju. Samo ti uzivaj. :-)
pedercicu srpski ipotentni, ti ce;tnicka krvolocna srpska zvjeri istjero si i pou;bijao sve hrvate iz bosne i hercegovine gdje si stigo, smrdcu srpski genocidni, kapito? tvoja bijedna srpska zlocinacka propaganda ne stima , kukavico srpska genocidna! a sto se tice zeljka komsica on je kralj u svemu i pravi bosanac ko i haris silajdzic! pozdrav g-i kosor!
Zaboravi na to sto smo do 1993ce imali zajednicko. Zabili ste nam noz u ledja kada je ABiH presla u cisto islamsku vojsku i okrenula se protiv svih ne-Bosnjaka dok smo vam mi cuvali i hranili izbjeglice u RH. Protjerali ste vise od pola Hrvata iz Bosne. To se ne zaboravlja. Nisu ti svi Hrvati Komsic. Jasno?
Jadni Komsic ne smije se ni pomaknuti. Pogledajte sliku i recite sta vam govori. Jadranka je opustena. Silajdzic tiho rezi na Komsica da ne progovori bez dozvole, a Komsic se skupio i gleda u zamisljenu tacku u daljini dok suti i trpi. Gdje god ide Silajdzic vodi ovog Komsica kao dobro izdresiranu pudlicu, a on zauzvrat dobro slusa i mase repom kad mu se Haris obrati. Sta ce Komsic kada postane bespotreban?Kome ce se covjek \"koji predstavlja sviju u BiH\" obratiti? Bosnjak nije, a odrekao se onoga sto jeste. Bosnjacima je dobar dok ga koriste, a kada ga odbace - gotov je!
Nista bez naseg Dode..hajmo razlaz
Jadranka Kosor Gospodja Haris Silajdzic Gospodin Zeljko Komsic Gospodin! Prelijepa slika...bez smrdaca vazduh je cistiji i slika svjejtija....hvala Jadrnaki Kosor na podrsci BiH-i najsarmantnija poliicarka na Balkanu! Napomjenut da Hrvataska i Bosna i Hercegovina imaju zajednickog krvolocnog neprijatelja, Srbiju, kojoj je jednini cilj i san da srusi nase dvije drzave, za to Hrvaaska i BiH-a trebaju zajedno imat istu viziju i stav za buducnost! da vise ne bude srpske krvolocne agresije na BiH-u i Hrvatsku! Dubrovnik, Vukovar, itd..su gradovi gdje su srbi i srbija u\'bijali i rusili!
nije Tocno komsic je katolik a ne musliamn
super on voli u troje hahhaha
Svaka skinuta ili tema zabranjena za komentarisanje je pobjeda demokratskih snaga u BiH.
PA ŠTO IH UVAŽENA GOSPODO NE ZATVORITE ILI ĆETE IH OSTAVITI OTVORENE KAO I SVI VAŠI PREDHODNICI U POSLIJEDNIH DVADESET GODINA........HA HA HA