Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorista teroristi poklanja sliku mosta koji je imao ime po teroristi.
Most se vijekovima zvao Latinska cuprija prije Gavrila a sad se opet tako zove hvala B. Ali, kakve taj most ima veze sa ovim ublehasima? Trebao mu je pokloniti sliku Spasovdanske ulice u Lukavici ali ne moze jer nije starija od 20 godina sta ces...
Njihova historija ide do dvadesetih godina prošlog vijeka. Gospodo, nije to nikakvog principa most, to je stotinama godina Latinska ćuprija.
user168..bošnjanin postoji od kada postoji Bosna,mater ti smrdljivu.
Vidi smećara, i nije principov most već Latinska Ćuprija, principa možete okačit mačku o rep, ono smeće koje je ubilo trudnu ženu
Ovaj da nije bio predsjedavajući, nebi se znalo za njega. Kao nagrada ide u UIO. Goreg nismo imali. A još goreg za vanjsku trgovinu. Dodik igra šaha i povlači poteze u BL a ovi konjići skaču po Sa. Al vas Dodik prca ko sansku kozu.
Kaze Nermin Njiva UIO je SDP-ov,i slaga po obicaju
Valjda latinske ćuprije???
To je Latinska cuprija moj Kosarac. Principov most u Sarajevu je nestao '92.
Jel ovo neka komedija ili?!?
Teroristi ko i taj gavrilo
Most se zove Latinska ćuprija
kao da je taliban poklonio isilovcu sliku 11 septembra
Nije im DOSTA što imaju VISOKE PLAĆE, DNEVNICE, NAKNADE, REPREZENTACIJE, SKUPA KOLA, a sad se i ČASTE imeđu sebe !!!
Jëbø im Gavrilo matërr obojici
Tako ispratise i Gavrila u tamnice Austrougarske monarhije, gdje skonca..Pripazi ti sta mu je poruka...
Latinske ćuprije*
Pismen li si novinaru Klixa... Je li se zove Principov most ili Latinska ćuprija?