Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im Allah lijep Dzenet podari i sve grijehove oprosti,a ove pocinioce da kazni kaznom koju su zasluzili. El-Fatiha
Neka im Bog sudi i presudi za sva zvjerstva koja su počinili.To je sve što ću reći.
Slažem se,......al' bi volio, da mi padne šaka........
i uradio bi im sta?Za ovakve kazne nema da ga siluju svaki dan, da zivi u najgorim mogucim uslovima, njemu je smrt milost, nikakva kazna ne moze vratit hiljade ljudi.Bog je jedan i on ce im presudit najgoru kaznu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj, ovo je samo da se zgrozis... Kako mu samo mogu dati pravo da govori? To jeste, OK, pobili smo ih i to hladnokrvno, ali znate nas cilj su podrzavali i neki za koje sada mozemo tvrditi da nisu bili srbi, nego samo cetnici. Izvrsen pokolj MUSLIMANA! Fuj!!! Da Bog da nestali sa zemlje planete i nikada nikom vise ne ucinili sta su nama! A sigurna sam da ce jednog dana izumrjet i nasa djeca ce pricati horor djela neke fasisticke grupe koji su se zvali 'cetnik/cetnici/itd'
Ovo vodje vopste nije istna! Ja znadem staj se deslo na otijum korcanskim potocanima a sadz oviju turcini ovo vodje izmisljaju. Eh da vam odzbori Vasilije stari cetnik stoj je u bitci za oslobadnjanje Banjoluke iscero iz svoji kuca stotne turcina! Tujdek na otijum poljima je bija klub za paraglajding kadz je bija rat, i vlada republike srbske je onijum turcinma stoj su zivjel u hotelma sa pet zvizdica, trnopolje, manjaca, keraterm i omarska organzovala, kaksezove, izlete na ote stjene. I ondak kadz je nji stotnu skoclo sa paraglajderma paraglajderi se razbatalili i oni pali i stradal. Pa kadz se to deslo tada su srbini po banjoluki rucal plakal kadz su to culi! To pise u nasijim knjigama istorje, staj sadz izmisljate daj jih je neko ubjo i bacjo? Al ondak su dojsle one Seve iz sarajva i otijum ljudma zakucaval metke cekicom u glavu i rikli daj su jih srbini ubli! MARVO!!!!!!!!
ostaće zabilježeni u historiji, kao najveći krvoloci, uz hitlera i drugu bagru, poricali vi to ili priznali, ali i vi koji to negirate.
zivotinjeeeee......
Svi se nesto pozivate na tog Boga da im sudi!! Ljudi kanite se toga, mi obicni smrtnici moramo da im sudimo i to na jedan jedini nacin kako su to uradili saveznici nakon drugog svjetskog rata a to je vjesanjem svih ovih zlikovaca.
NASER je ubio 3000 zrtava, a u Srebrenici je pocinjen najveci genocid u Europi. Velika je razlika u tome.
Izvini, nisam htjela tebi ovo napisati.
Zasto ste ih uopce ubijali? Sta su vam radili? Da ih niste ubijali sve bi bilo mnogo drugacije i ljepse.
E ovako da prvo ja tebe pitam zasto su oni pod vodstvom njihovog "heroja" Usera Orica pocinili onolike zlocine po okolini Srebrenice??? E vidis da nisu pocinili ta zvjerstva ne bi ni oni prosli kako su prosli. Zato duso draga treba da kazes "da se nismo bez veze kHurcili i radili sranja sve bi bilo mnogo ljepse i drugacije"!
Razlika je samo u brojevima a sto se mene tice zlocin je zlocin! Jedino ako ti mozda ne mislis da su Srbi koji su pobijeni manje vrjedni od ovih drugih???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li na klix.ba nema administratora koji bi pobrisali komentare @vitina, koji na najdirektniji nacin vrijedja srebrenicke zrtve?
nema ali ima administratora koji su mene banovali 50 puta kad god nesto kazem protiv srba...
@kurije-.-okice Pa kako nece jbt grob retardirani napises 50 komentara dnevno, izadji malo vani *** te grob glupi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje su oni silni zločini počinjeni nad muslimanima Balkana i prije 90tih... Majku li vam yebem četničku!
Sve rs navodno organizovala i odradila a Srbija mirotvorci.
Slusaj ti vodje Christopher Mitchell dat odzbori Vukosav posten cetnik i srbin odz glave do pete. Prva zrtva tojeg rata je bila srbkinja jer je jedzan turcin zgazio macku aftom odz jedzne zene, i toj je bija agresja turcina na srbine i ondak smo se mi moral branit. A staj ste vi radli dol po sarajvu? Ha? Jimal ste osamsto logora za srbine, tujdek ste klali i dan i noc, tujdek se tolko Srbina naklalo daj je krv srbska dojsla sve gor do vrha krovova oniju zgrada jer ste preklal osamdes miljona srbina u sarajvu. Ondak su oniju Plave Kacige morali da idzu Sarajvom u gumenim camcima odz te tolke krvi. Ondak ste tam u Srebrenci dojsli poredal se vas osam iljada ispred Srbina, metnuli srbinima kalasnjikove u ruke i svezal im kanafom okidace i povukli i ubli sami sebe. Ondak ste tam u travniku preklal des iljada Srbina i vadli srbinima oci i prodaval ih ko klikere Cinezima. A mi srbini vas drzal ko kap vode na dlanu, vodje vam izgradli hotele sa des zvizdica ka sto je trnopolje, makarska, manjaca i tujdek vas ranli najfinjom ranom, al ste ondak niste scel jest pa omrsavli i ondak rikli daj vam mi nedamo da jidete. Mi vodje u nezavisnutoj republiki srbskoj jimamo place odz osam iljada maraka a pemzije odz sest iljada, i nasi cetnici stoj su se borli za republiku srbsku jimaju pemzije odz sedam iljada maraka. Ev u mene komsija Dragutin je bija u skorpijonma njega je tam na ratistu neka baba opucala pritkom u glavu pa osto blentav, on jima pemziju odz sedam iljada maraka, ev ga oda vodje po Banjoluki sa kilu zlata oko vrata i sam pjeva "Od topole od topole".
nema tu Bog ce ih kazniti,kazniti sigurno,a na dunjaluku ? BESA bato,zato mi na KOSOVU koje je prvo se ocistilo imamo NEZAVISNOST,a vi u BIH nikada necete biti mirni od krmaka,tako je svijet htio i na kraju opet ste podijeljeni,,to vam je zbog onog ideoloskog otpada iz komunizma sto vam je ostao kao talog na povrsini i dok sa njima ne zavrsite necete imati napredkla
zaista mi je cast da se jedan kaurin zbog mene morao posebno registrovati,BESA BESA BESA....N E Z A V I S N O !!! jel te boli? kako je svjez vazduh kada nema smrdljivih serva
Kosovo je prihvatilo samo one srbe koji su se integrisali i dozivljavaju Kosove kao svoju zemlju,ustaju na himnu i postuju tudje pravo,ima i takvih srba,a one koji bi da nesto zare i pale,eee pa takvih hvala Bogu nema ni 0,000000000001%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
IZDAJA! HANDZAR DIVIZJA! LAZU! VIETKONG! Ovo je vodje prevrslo svakoju miru! Ja sadz zelim ovim vodje da riknem staj je taj vodje cojk radzjo, on je bija bolji odz andjela i isusa krista! On je tujdek u Srebrenci svake zime obuce se u Dzeda Mraza i oda po Srebrenci i deli turcinskoj djici poklone i gurabije! U Srebrenci se nikadz nije desjo dzenocid ka stoj je u Sarajvo poklato sto iljada srbina i dju su Bakir, Zlatko i Alija igral bedmintona sa srbskim mozgovma! Ja znadem otom jer mi je kumsija Srbalj Koljidjed bijo u Skorpijonma, oni su tujdek bili mjesto crvenog krsta i tujdek pomagal turcinskim ljudma stoj su bili zarobljiti odz onog vahubije Nasira Orica! On je tujdek svajsta radjo, dorene dva Srbina pa jih muci, ispituje ih desetku tablicu mnozenja i kadz neki srbin ne odgovori tocno ondak ga ubje i tako je ubjo sto iljada srbina. Ondak je riko Alija daj on tujdek iskopa mrtve turcine i da jim zakuca metke u ptolijak i baci jih u rupe i ondak rikne daj su jih srbini ubli a ono sve zavjera! Marvo! Ubli ste u Bosni osamsto miljona srbina, sadz kadz cojk ovo sve oduzme sabere i podili odz Kosovskog boja do dana dansnjieg pobiveno je sto miljardi srbina! Vaskresi Drazo ubij dusmane! Daj se drazin barjak vije nebi bilo albanije! S virom u boga sloboda ili krepalost!
Strijeljeće tebe na onom svijetu, a najmilije će ti sudbina stići i na ovom ;)
mozete li vi zamisliti koliki neandertalac moras biti da ubijes 8000 neduznih ljudi. I kazu srbi nisu genocidni narod,ma jasta su nego genocidni,budu li imali sansu ponovo ce pokusati istrijebiti bosnjake a vi ste dobre moje navine bosnje i dalje nadajte da ce cas UN spasiti, da ce Inzko nesto tamo srediti... Dobro se cuvajte i pazite sta radite, ne vjerujte srbinu makar vam prvi komsija bio
Balije sta lupetate pa sta ste vi nama napravili od 41-45 mi vama nismo vratili ni 10 posto, ako cemo gledati vasim ocima, tada ste vi bili te komsije koje su klali samo mnogo mnogo vise. A I ovu Srebrenicu je vas Alija namjerno prodao.
cuj "grof grban" znaci da si retardiran a vlahe od 41-45 su tamanili Hrvati ali nemate m...a da ratujete s njima nego im se uvlacite u paksu ,a muslimane ste napadali nenaoruzane ,hajd sad probajte smrde
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovde nema potreba bilo sta komentarisati....