Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba commi debi l cino, ne smaraj vise
Iz BH Telecoma nema podataka zato sto SDA "familija" nije radila 3 dana prije praznika i nece raditi jos 5 dana poslije praznika. Uz sve to ce dobiti bonuse na platu i regres, a Tihic i Bakir ce biti presretni kad vide cifru koju ce klepiti samo za novu godinu
nema podataka dok ne vide izvjestaje M.TELA i HTERoneta pa da napumpaju izvjestaj ... =)
2011. dobit BH Telecom 135 miliona Telekom Srpske 107,5 miliona HT Eronet 10 miliona 2010. dobit BH Telecom 138 miliona Telekom Srpske 108 miliona HT Eronet 7,5 miliona Prema ovim podacima Eronet stvarno razvaljuje :)
Mi jadni???? A ti si ono iz RS jel'? Onog istog RS koji je pred bankrotom??? Eee javi se slobodno bez imalo stida kada bankrotirate da vam kifle pošaljemo...
Ovo je nevjerovatno važan podatak za državu. Koja šteta što nemamo podatke iz BH telecoma. Sranje!
Pričajte šta hoćete, ali je domaće domaće: kakav god da je bhtelecom, on ipak puni domaći budžet od ostvarene zarade, a M:TEL je u vlasništvu strane, neprijateljske države i svakom markom koju im date kupujete po jedan metak za buduća osvajanja. Eronet je, ipak, u većinskom vlasništvu Federacije.
je ERONETU ovolika cifra kad dodaju i HALOO mrezu ;)
ISTRAZITE VI MALO SA KOLIKO HILJADA OSOBA JE HT-ERONET NA SUDU,KAKO VARAJU OBICNI NAROD I UZIMAJU MILIONE!!!!!!!!!!!!
vidi Herceogovci više šalju poruke za Božić nego za Novu
U nas u hercegovini nema takvih problema ,moja cura Ruza meni noge pruza..!
Bas je tele lele com
Najveća pljačka u ovoj državi je nedozvoljavanje drugim telekom operaterima ulazak na BH tržište, a razlog je taj što ti operateri financiraju političku elitu a zauzvrat nitko ih neometa u poslu a oni na legalan način gule narod pa nam je radi toga najskuplja minuta razgovora u Europi. Evo i jednog primjera, na radio Grude svaki dan u 18 sati ima emisija u kojoj slušatelji naručuju pjesme putem SMS-a i cijena SMS-a iz BiH je 1,20 KM a iz HR je 3 Kune (što je nekih 0.75KM), pa to nema nigdje u svijetu da je jeftinije poslati poruku iz druge države u BH nego iz same BH u BH. Neznam jeli ovo smiješno, jadno ili štoli već......
MOZDA IMA ALI JE 50% TIH ULTRI BLOKIRANO JER JE NA NJIMA 0 KM. VIDIM KADA SE PUNI KREDIT DA JE TO UGLAVNOM 2 KM, JADE JADNE IZ SADAKISTANA.
25 miliona SMS poruka su poslali tokom novogodišnjih praznika 2012, a sad su novogodišnji praznici 2013.
Viber instaliras na mobitelu i besplatno pricas sa svima koji imaju Viber.Zakon.
Stvarno ovim klixovcima ne ide matematika. U prijašnjem članku nisu znali zbrojiti 2 broja, a sada neće ni da pokušaju zbrojiti eronetovih 5M i mtelovih 10M, a ukupno eronet, mtel i bhtelecom korisnici poslali 25M sms poruka.