Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mlijeka koja je avaz objavio sva su testirana,milkos 3,2%,zott 2;8%,tuzlansko 2,8%,latea 1,5%,2,8%, itd imaju povisenu koncentraciju aflatoksina iznad 0,05 nije to nista strasno isto kao sto je bilo i u vindija i dukatovom mlijeku naravno ovo je politicka igra da je receno ima u mlijeku 0,06 dozvoljeno u BiH 0,05 u americi dozvoljeno 0,5 10x vise nego u BiH vjerovatno da bi svi drugacije gledali na takvu informaciju bez panike.sada ce se za nasa mlijeka sve upakovati.
Hajd Mu mu daj nam izvore te tvoje informacije :) Lahko je lupat okolo, daj izvor pa ćemo ti možda i povjerovat
Aflatoksina najvise ima u mlijeku koje se proizvodi u Bosni samo sto se to ne objavljuje.Nista zlo namjerno,samo da znate.