Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekoh ja, Bošnjacima je balija veći neprijatelj od srba ili hrvata.
uvijek bio
Hajde narode ima li iko da ikoga zna od ove trojica da obznani adresu da im pošaljem krmečih ušiju i papaka da naprave čorbu.Ovo mislim ozbiljno jer ne zaslužuju ništa drugo
@drugaliga,ne kenjaj!
https://www.facebook.com/nermin.bjelak
Što odusta ovaj lopovi Bećirević DZevad od skupšinske klupe. Jah u njoj nemože hapati bagerom kao što hapa kao načelnik općine. Ako bogda sve će on to brzo iskihati.
Sarajevo je sramota ove države već 25 godina. Ali hajde, svi problemi su u RSu. RS gazi Bošnjake i Hrvate. Svojim primjerom najbolje pokazujemo kako se odnosimo prema drugima, tako da ne trebamo ništa bolje tražiti od drugih da se odnose prema nama.
Ja smao ne znam cemu ovolika frka, mi smo ovo birali ako se ne sjecate 14. oktobra, ove godine.
12-og,ali isti racku.
od ovih ( koje poznajem i licno ) samo je dobar covjek traca delalic, ostalo otpad....ne racunam osobe koje i ne poznajem...znaci, smece :kozadra, kemo ademovic, segmendina, bjelak, solakovic,dino konakovic....za koga je narod glasao, jel on normalan ????
Mozda je bolje pitanje:"Zasto normalan narod NIJE glasao?
All in all you're just another brick in the wall
Klub ostalih : Edin Forto, Sabina Ćudić, Segmedina Srna Bajramović, Sejo Bukva? Ja naravno pojma nemam šta su oni osim što se i njihova imena uobičajeno najviše koriste u onoj "skupini" gdje i Haris, Rasim i Nermin....njihovi motivi se obično ne propituju, ali ja nisam sigurna da i kod takvog izjašnjavanja nema materijalnog interesa Također, začudo nema komentara na Klub Hrvata: Zvonko Marić?
Balijama nikad kraja...
...pretpostavljam da su "ostali" nešto poput nekadašnjih jugoslovena...dakle, oni koji žele biti anacionalni / nadnacionalni...ili, kako se to danas "moderno" kaže "ne znaju đe pripadaju" ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa nek opet neko iz tvorevine kaze da nema srba u sarajevu
...i to u 2 vjere :))
AMAR DOVADŽIJA, PRAVI ČOVJEK !
Kako se mogu konstituirati ako nemaju vecinu jah naslova..!!
Ne treba Srbima zamjeriti na nekim glupostima koje valjaju protiv nas jer imamo mi svoje ''srbe''! Na kojoj su slici nasi ''srbi''?
..."pravi" bošnjak bi moro prepoznat srbendu "isprve" :))
evo vlaha iz sandzaka.....https://www.facebook.com/nermin.bjelak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomoz Bog Harise, Rasime i Nermine i živeo kralj Aleksandar, HAHAHAHAHAHAA boli vas briga dva mandata se smješe HAHAHAHAHAHA.
Nek je Konakovic tu. . eh Jadna li nam majka
Dawn of the Planet of the Apes