Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo neka je fotelja pa kakva god
Jedite se, servo-komunarska stoko, 37 > (9 + 2). Narod je rekao šta misli o vama, a razlika na idućim izborima će biti još drastičnija.
Sulejman Tihić: \"Neko mora odgovarati za Dobrovoljačku, bilo je zločina!\" Procitajte izjavu; http://www.blic.rs/Vesti /Hronika/302855/Sulejman -Tih ic-Neko-bi-trebalo-da-od gova ra-za-Dobrovoljacku
I na ovaj nacin SDA pokusava podijeliti BiH, isto onako kako je Tihic predlagao zlocincu Slobodanu Milosevicu na agresorskoj TV 1992. godine. Ako oni hoce da bude srpska Republika BiH? Molim, neka bude! Stvar je da se to dogovori! Pogledajte link; http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ
ovo je neka paradržavna organizacija, eto ko dijeli bosnu
Nema vama vise spasa, propadoste ko zeton. Sram da vas bude sta ste uradili od drzave!!!
ovo može samo sda bagra
Suljo Tihicu, od kojih para, zarade, ustedjevine si kupio luksuzni stan u Alipasinoj a koji se nedavno prodao za bezobraznih 250 hiljada KM. Neka SIPA istrazi porijeklo imovine ratne izbjeglice iz Njemacke?
BAGRA ILI TI ŠLJAM BOSNE, FALE IM OVI IZ SDP-A I SBB-A PA DA NAPRAVE SIJELO GOVANA
ccccc, čim se ovi foteljaši bave umjesto da rješavaju krucijalna pitanja,fuj
Jos jedan u uvod u podjelu jedine nam domovine od strane stranke ratnog dezertera Sulejmana Tihica.
ma kakvi ovi lopoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, treba u mišiju rupu da se sakriju, nemaju oni više šta u ovoj državi ...
savjet lopova