Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisi o najvecim kriminalcima u Evropi, Dodiku koji je opljackao najmanje MILIJARDU EURA drzavi Bosni i Hercegovini ko i njegovoj pudlici , poturenom hrvatu Draganu Covicu koji nista nije bolji od fasiste i mafijasa Dodika.!!!!!!
„Farma„ d.o.o Tomislavgrad, koristi poljoprivredno zemljište koje je koristilo poduzeće „Planinsko dobro“, bez sačinjenog Ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta sa navedenim poduzećem, iako svjestan da ne vrši svoju službenu dužnost, nije zaključio nikakav Ugovor o pravu korištenja poljoprivrednog zemljišta, a za potrebe poduzeća „Farma„ d.o.o Tomislavgrad, za dobivanje kredita od poslovnih banaka, izdao potvrdu o statusu zemljišta broj 02-24-2225/07 od 26.6.2007. godine, u kojoj se navodi da poduzeće Farma, koristi poljoprivredno zemljište površine cca 612 hektara, u 2006 i 2007 godini, nakon čega je navedenom poduzeću, od poslovne banke, odobren kredit od 8.000.000,00 KM. Općinski sud u Livnu je potvrdio navedenu optužnicu 21.9.2011. godine. Tvrtke koje se spominju u navedenom kaznenom djelu u vlasništvu su Lijanovića.
OVO je samo jedna MAGLA koju prodaje EU-a , ta EU-a KOJA PODRZAVA GENNOCIDNU SERBIJU MONNSTRUMA I BARRBARA...!!! Vratiti STATUS REPUBLIKE BIH-e , GDJE SU SVI GRADJANI NASE DRZAVE RAVNOPRAVNI i DEMOKRACIJU...!!!
Znaci, jos jedanput, jucerasnji aggresori BiH-e serbi i potureni hrvati\"serbi ce blokirati, gazziti , ucjenjivati, podcjenjivati drzavu BiH-u, Bosnjake, demokraciju i nastavljati siriti mrRznju , serbofasizam, hrvatofasizam, serbsko-hrvatsku diktaturu BIH-e...!!!