Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jb ti nase gradjane
I oni tebe!
Svaka ti cast Konstantine,a bekani neka trpe i dalje
Ovaj ne moze pobijediti ni na izborima za predsjednika kucnog savjeta.
Blago retardirani brnjas.
a djesi ministre ponjamke ti se u stau. idi glodji kost i glumi velikog domoljuba glasajuci za SDA/HDZ/SNSD...dok takve ko ti ne pobacamo u bunare nece nam ni bit bolje.
Dajte molim vas, dečko je smijurija, da je on dobio to bi bilo dno dna. Momak obečavao nešto što je nemoguće, svaka budala može obečati ono što je on - besplatno školovanje, odlakaz na fakultet sve plaćeno, ma dajte molim vas to nema ni u Njemačkoj.
GARANT!!!
I TO JE MOGUĆE: POSTAO NAČELNIK SA 78 GLASOVA .Kandidat SDS-a za načelnika u Istočnom Mostaru, Božo Sjeran, osvojio je ukupno 78 glasova što mu je bilo dovoljno za slavlje. Tako dragi Konstantine tvojih 616 glasova jeste uspjeh.
Decko je neiskusan u politickim vodama aki je veoma iskren i posten.Prave kvalitete cvjeka se na zalost ne cjene kod nas. Mnogo simpatican decko. Drugi put vise srece !
Da vidi se da je iskren, posten, i eticki podkovan... Treba se uvezati sa istomisljenicima sirom zemlje, i da se osnuje jedno tijelo, koje vjerujem moze postati vazan igrac na nasim prostorima, i eventualno dovesti do promjena... Jer ovakvima je dosta sranja koja im se serviraju... Ljudi su zeljni da napokon pocnu da zive na ovim prostorima... sve ovo do sada je zivotarenje! A narod bi da normalno moze jesti, raditi, nesto stvarati u zivotu, putovati, i uzivati ovaj zivot.
@fleurdelis Ima nas veoma mnogo kojima je dosta svega, zeljeli bi da zive napokon,nacionalizam ih dusi...vjerujem da nas je u BiH vecina.problem je taj sto nemamo nikog da nas ujedini. Postoje neke grupice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar si ti momak Konstantine, ne odustaj
Hahaha,samo upri!
Gospodine Konstantine čekaj još kratke četri godine i tješi se, a da si pametniji gospodine Konstantine oženio bi kakvu mladu iz dijaspore, kojih je pun ljeti Teslić i potražio sreču u nekoj normalnoj zemlji. Ovako nažalost bojim se da čitav svoj život ne budeš vikao: MOGAO SAM, TREBAO SAM, ZNAO SAM, a na kraju TABULA RAZA gospodine Konstantine od Teslića.
Dobro ti i Ekrem JEftić se ubili za Reality showa. Tu bar ima dovoljno interesa.
konstantine uz duzno postovanje, tebe je neko slagao da jesi za izbor.
Haha,tacno u 100-tu.
Srebrenica najveca Srpska pobjeda kako 1995, tako i 2016.
Konstantin je obilježio izbore i cijelu kampanju!
da je meni pobjec iz bih bolio bi me k za izbore ,ali eto. vazda neko" da je"