Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu vam j***m namjestenu...hocete li 100KM
Dosadni ste! Kako vas više nije sramota izlaziti sa ovim namještenim konkursima...Mislite ima neko vremena da vama zadovoljava formu!!! Bolje se pozabavite brojkom godišnje upisanih studenata na arhitekturu i brojem oglasa na posao.ba i sličnim portalima koji već treću godinu za redom nude 0 poslova u oblasti arhitekture!
Arhitekta sam i ovaj konkurs je vec vidjena stvar na ovim prostorima u smislu namjestanja pobjednika jer sam i sam ucestvovao na istim i znam o cemu se radi. Citam tekst konkursa http://www.centar.ba/slike/oglasi/konkurs.pdf i vidim da je prof Finci sa Arh. fakulteta u komisiji kao i ass Burazor. => Nema sumnje da ce jedna od nagrada pripasti gdjici N. Z, ili gdinu S. H. (navodim inicijale a isti ce se vec prepoznati) F.P.