Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim se kravataši pojave u ovakvom šumskom području nešto tu smrdi, nije to samo turizam, neku veću korist su vidjeli ali se šuti! Eto došli da most naprave!
Kako ja racunam,niste ni poceli pravit most a vec ste ukrali pola metra sirine mosta.Ko ne vjeruje nek pazljivo procita specifikaciju gabarita. A receno je da ce most bit ukupno sirok 12 m. ????
Puno se ulaze u kanton Tuzla, treba tu lovu prebaciti kod jugozapadnih bandita, malo su pokrali do sad. Kakva je ovo sramota, pa to nije most, to je koziji most.
Konjuh prelijepa planina, sa mnogo razlicitih mnogo zuvotinjskih i biljnih vrsta mozete naci, lijepih potocica. Ima jedino mrijestilista poskoka, poskoka ce te kao od sale naci tu, ima neka pecina medo valjda zivio, ulazio sam do kraja pecine. Izletiste zlaca plus zobik ima potencijala vrhunskog kad bi kakav investitor sa parama i idejom dosao, a opcinske vlasti da ga ne koce.
U ovom parku prirode se šuma masovno siječe, naročito sa strane od Kladnja.
najzalosnije je što Kladanj nema nikakve koristi od toga, nego ostali gradovi u TK. Povrsinom Konjuh više pripada Kladnju nego Banovićima
+prisvojili Bebrovsku pecinu, a evo ruka ako 95% osoba iz Banovica zna doci do Bebrovske pecine
Obukli se do grla da ih poskok ne zicne
Čim vidim stotinu kravata, kontam nema tu sreće. Svi nešto zagledaju, pregledaju...i to je to. Zamijene četiri daske a nestane para k'o da su napravili most između Evrope i Amerike.
Konjuh je jedina planina u cijelom svijetu kojoj se naplacuje ulaz. Seljacka banda iz Banovicke opstine naplacuje KM5 po autu, i KM 1 po osobi. Tako da familija od 4 mora platiti KM 9 da disu cist planinski zrak. Nerazumijem zasto narod ne protestuje proti ove pljacke.
Nema se tu šta protestvovati, sasvim legitiman potez, naplaćuje se pristup izletištu Zlaća, ti ako želiš na Konjuh možeš prići na stotinu strana, inače naš narod i ne čuva osim ako mu se na naplaćuje, neko to mora održavati, čistiti i ulagati u infrastrukturu
Ne znam bas ali u Austriji sam isto tako platio malo nesto za brdo Hohe Wand.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljepota