Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Niksic je jedno obicno goooovno od covjeka.
Lagumdzijin cukica. Pudlica prava.
Sto sta fali Niksicu, ja znam ljude kojima je bio dobar ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikšića traže po Konjicu ljudi, obećao im posao u Igmanu...
na danasnjem vaktu je najbitnije imat cvrste i jake pertle....da te mogu izvuc iz necije guzice ako se zaglavis......
Najbolje je da se sada podjele na tri-cetiri jake stranke,pa da se onda lijepo svi jos vise razjedinimo i da onda i kantone podjelimo pa napravimo 20 kantona,6 entiteta i najmanje 10 parlamenata......i onda da im se sagnemo pa sta bude....
Vidi goveceta i govedjeg osmjeha. Fuj, pljuc.
Nece ovako zavrsiti. Mlada raja nece vise ove ispuhane. Ako ne zamole lijepo druga Bogica, nema ih u politici BiH sljedecih 10 god.
Samo Niksic, rukovodilac svih negativnih poslova u Federaciji. Vec 3 stana u Sarajevu, bezbroj zaposlenih, ne kompetentnih seljacica iz familije. Rodbinska veza s Karicem, kradljivcem centimetara u visini asfalta i td i td. U svakom slucaju su opozicija i te lopove ceka SIPA, skupa s Lagumom.
A vidi Kerima! Hodo uz Ismeta a sad uz Nermina. Fino Boga mi.
Pape-Cujem od menadzera da su se raspitivali o meni!
klošari koji su sve pokrali
šteta što nisu izabrali onog vlaha pudarića...to bi bio kraj sdp
Ovo je samo mogao spasiti Bogicevic,drugi niko pogotovu Zlogundin jazavac nemoze N.....
Ma nosi ih u 3 mp obojicu. 20 godina su na politickoj sceni i sta su uradili ovaj beslagic kao uvijek neki kulac ljut a sta je to on pozitivnog uradio svih godina, a o ovom drugom mrkmku da ne govorim
S Nerkom do dna
Ovaj Nikšić baš ima nešto ekstremno ljigavo u sebi..
Selim Alejkum!!! :)))
SDP-u sa ovakvim kadrom i likovima ne treba grobar . ova dvojica im dodju kao zadnji cavao / ekser u sanduk !