Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, mogli bi i bantustance i death weidere svrstati poid Bosnjake
anonimus,svrstat cu ja tebi kevu pod noge kad dode trenutak,stavit cu joj svoju debelu osunecenu iskusnu kurcinu toliko duboko u supak da cu postat kralj artur ako ga uspijem izvadit nazad,mrs na b92 i tamo komentiraj posto ovdje ne zelis da iams ni drzave niti bilo sto,smrdo jedan,doso so ovdje provocirat,aloo ovdje cernicka gamad nisu dobrodosla,*** ti dijete od kile, idi drkaj na snjegulicu smrdo usmrdjeni
Jadan si...
Bošnjaci su rukovođeni izdajničkom SDA prihvatili da ostala dva konsitutivna naroda u BiH imaju PRAVO PRVE BRAČNE NOĆI. Hvala veleizdaJnička SDA!
Ma preko 95% Bošnjaka zna kako se treba izjašnjavat.............Bošnjak............biće nas preko 55%..............izrkani svetosavci mogu samo da nam ga......................nema više popuštanja
A zaboravio si anketu koja je bila nedavno na klixu? oko 40% su Bosanci i Hercegovci
i sta kada vas bude 55%?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se bošnjaci ne žele explicitno izjasniti kao članovi bošnjačkog pokreta, mogu to učiniti kao pripadnici Muslimanskog naroda ili kao Bosanci.
@drugovi.drugarice a da sad bosnjaci malo bojkotuju?i to sto si naveo i entitetsko drzavljanstvo.pa ono kad je bal nek je i maskenbal.
jeste, entitetsko državljanstvo - zvuči jednako logično kao, npr., i gradsko državljanstvo, općinsko državljanstvo, državljanstvo mjesne zajednice - sve to ide. Bolesno! vjerujem da bi se istraživanjem na mozgovima ''kreatora'' ove gluposti uspjelo dokazati oštećenje u većim razmjerama!
Protjerali narod i sad bi se popisivali i tretirali protjeran narod kao "dijasporu"? Sramota.
Ko jos slusa ove branitelje BiH i bosnjaka sa udaljenosti od 7000 km
Mi vazda diskriminisani,trebali bi se ugledat na bracu iz Svedske pa pocet palit po BIH,to je nas nacin borbe protiv hriscanske diskriminacije,kad ti pomognu da prezivis ti im zahvali tako sto ces im zapalit grad.
.....ljudi barem pokušavaju i bore se za BiH i Bošnjake.....lobiraju kod svih velikih međunarodnih organizacija i svjetskih sila kao sto su EU i SAD za BiH.....i to sve rade besplatno.....dok Dodik izdvaja godišnje ogromne novce za lobiranje za RS.....Meni se pravo zgadi kada vidim koliko ove naše prodane duše, a posebno ovi iz SDA, koji na sva zvona zvone da su oni zaštitnici i jedini relevantni predstavnici Bošnjaka, faktor njihovog integriteta i postojanja, SAMO kada su u pitanju razne ministarske i direktorske fotelje, upravni i nadzorni odbori i ostale interesne pozicije.....a kada su u pitanju interesi Bošnjaka nema ih nigdje i ne čuju se, ali ih ima kada treba dati podršku i poželiti dobrodošlicu korumpiranom predsjedniku entiteta FBiH Budimiru (Kaplan glavni na dočeku, skoro ga u gu.zicu poljubio)....i prepuštaju se poznatom sloganu NAROD ZNA da se izbori za sebe, jer je naviko na to....
ma joj svako je iole normalan u bih je diskrimisan...
ili mu udaraju dislajkove kada kaze kako stoje stvari...
al kad agencija za statistiku izvali podatke o prosjecnim palcama u BH xoxoxoxoxo to je vec nesto!!!!dobijem utisak da zivim u CH 10% jede meso,90% kupus u prosjeku svi jedemo kupus s mesom xoxoxoxoxoxoxox