Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@e ...a mediji k\' mediji...pogotovo \"informativni\"...kreiranje slike u interesu vlasnika i bliske mu \"političke opcije\"...ništa novo...čemu se pametan podsmijava, budala vjeruje :)
@e ...ovdje 95% \"profesora\" i onako ne zna ništa...osim onoga što svake školske godine ponavljaju k\'o papapgaji :)...to ti je glavni preduslov da budeš \"expert\" :)
moj commie, ovdje ti 95% PROFESORA (posebno na FPN) ne znaju šta znači \"contradictio in adjecto\". potpisujem što si rekao - inače se uglavnom slažemo - i još dodajem: niti su novine sve što izlazi odštampano na papiru, samo zato što u zaglavlje lista stave da su \"informativno glasilo\", niti su radio i TV koji emituju vijesti zbog toga \"informativni mediji\" - eno ga po cijeli dan se emituju crtići (i to odvratni) na nikelodeonu i sličnim kanalima, na MTV fura regularno muzika, pa i oni bi se po istim kriterijima mogli nazvati \"informativnim\" kao i ftv, obn, hayat - čak i neki koji nude servisne informacije (tipa zagušenje saobraćaja, isključenje struje, prognoza vremena) u suštini ne prenose VIJESTI, ali hajde ti to objasni, posebno ovim \"masterima\"
...contradictio in adjecto...