Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željezničari su dobri ljudi ma koje nacije i vjere bili ;)
Ovo je baš vijest dana.
zalosno da je ovo vijest. svakako da cvu vratiti novcanik sa licnom kartom uz proviziju od 10 % ;). e ako nadjem samo novcanicu druga prica. kad izgubis ne trazi kad nadjes ne kazi, ukoliko nije sa legitimacijom.
Lijepo je čitati o lijepim i nadasve moralnim dešavanjima, ma odakle dolazila.
I ja bi vratio novcanik, cim bi izvadio novac
Baš čudno,kondukteri vole džeparac sa strane,al pošto je Srbin,naravno da je pošten... Klix sve više želi Srbe kao vrijedan i čestit narod prestavit,a oni svakim danom sve veća govnaaa...
Dosta se slažem sa tvojim komentarima, ali ovaj ne mogu podržati. Ako je ovo istinit slučaj onda je baš suprotno, to jest ovaj slučaj potvrđuje da ne mogu biti svi kao govna. Lijepo je čitati o lijepim i nadasve moralnim dešavanjima, ma odakle dolazila.
i govno nekad zna da bude čestito :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo pokazuje stanje naseg drustva kad nam je ovo velika vijest.