Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ako bog da završiti onu vilu pored Bakirove.
Ha Ha Ha, koja idiotska tvrdnja. Pa šta ste pobogu radili 20 godina do sada .? Čovjek koji je svojim radom pomogao uništenje KK Bosna sada postaje "hrabri političar". Najjača izreka od 92' pa do danas je "Dabogda te SDA hranio a HDZ branio". Možeš misliti ovi i dan danas vladaju. Ali nisu krivi oni. Kakav narod takva vlast.
povuci hrabar potez seljacino iz rogatice samoubij se hah
"Protivnik sam stava da ekspert ne može doći iz određene političke partije. Naprotiv! Stranke su i do sada delegirale ljude iz struke. Nije bilo puno slučajeva da na pozicije ministara sjedaju ljudi koji nisu upoznati o toj oblasti", rekao je. ti si priucen za sve pa si valjda zbog toga ispodprosjecan u svemu. postavili ste visoke standarde, cestitam! dovoljno je dakle ministru biti 'upoznat o oblasti'. ovo i 'expert' ne ide u istoj recenici. pokusaj sa jos 3 dana skolovanja pa se mozda prometnes u prosjecne. tek je tamo lova!
IA IA IA IA IA IA IA IA!!!!!!!!!!!!
konakoviću, ljubazno vas molim, pod hitno, de ukinite onaj debilni pravilnik o zaposljavanju u obrazovne ustanove i napravite novi, gdje komisija i direktor neće moći vršiti malverzacije ko šta sada rade na pravdi Boga.
Ej tuge i zalosti.
"U narednih nekoliko mjeseci..." = 2 mjeseca pred izbore...
Halali Dino, ali fakat sve je to šuplja....