Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš ti Konakoviću otiči na prvomajsko jagnje, i isključiti telefone, ti si premijer glavnog grada. Nevjerovatna bahatost i neodgovornost.... Ili drska laž?
Premijer KS nije imao nikakvih informacija jer je bio bez drustvenih mreza. Hahaha
niko nije prijavio? konakovicu, evo dokaza - slikica zar treba nesto vise, kaznite vlasnika sada... ne vidim sta je sporno da ga kaznite danas..
ko je ovde vlast? konakovic mi kaze da je ovo stvar drustva/kultre.. jedno pitanje, hoce li i mene samo osuditi ovako na klixu ako napravim neko zestoko sranje bilo gdje u gradu, bez konkretne sankcije? Ako DA, onda idem praviti sranja po gradu a neka me konakovic kazni rijecima...
Dino sta se bunis. Pa toje nas folklor i to organik..jagnje je u komadu a ne tamo neki kebabi i pojma nemas koliko je meso staro i sta ti sve mjesaju...Zivio praznik rada u BiH a i RAJVOSA.
..idi se okupaj lojo lojavi...
Čuj šetnica, hahaha. Jel se tako kaže samo u Sarajevu ili svi moramo?
Hajde premijeru da vidimo koliko muda imas, sad je trenutak da se pokazes!
i???? da vidimo sta cete uraditi povodom toga, samo konkretne kazne i akcije me zanimaju, od price vise nema nist!
Naredi istragu i neka se napiše prekršajna prijava protiv ovih Barbara koji su ovo uradili i rješen problem. Samo ih nemojte kazniti sa 40,00 KM da im ne bude previše.
nanu ti tvoju zisko i ovakvi kao zisko vas drze na vlasti 25 godina. upropastili ste sve sto se moglo upropastit
Čuvajte svoje nerve jer će vam trebati - svakako nećemo još dugo.Danas pečenje u Ferhadiji, sutra Korida u parku kod Svjetlosti, prekostura će učiti u školama našu djecu da se kaže "kod KemA", a ne "kod Keme", da je pravilno reći "eno HIN" a ne "eno ih" itd.Knjigu u šake i učite strane jezike i bježite i tamo negdje se sjećajte lijepih uspomena na naš grad.Ovo danas je vrijeme Huna, Avara i Gota 21. vijeka.
Ovaj lik je naj Gluplji i naj Ružniji Premijer u Istoriji Čovječanstva
otkud nam izraz -šetnica-?a sutra cemo kukati kako nam srbi ne daju jezik ili neko drugi a sami ga urušavamo.
A koji je epitet za sav keš sto si uzeo, pocevsi od KK Bosne, pa nadalje?
Moj KoNJakovicu, ovo je za ostavku tvoji, gradonacelnika pa redom do policajca koji drzi taj dio grada...
Jagnjad su u Srbiji.