Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se ovo Konakovic sali..SDA da predlozi mandatara,pa vi ste nas unistili,SDA nas terorise 18 godina i na sve nacine unistava ovu zmelju i sad oni treba da predloze mandatara,pa ovo je tuga..
Pa to ti je po principu sjasi murta, uzjasi kurta... Zeljkovic im taman sisao sa pozicije, idemo neko novi... Uzas
Tuga nego sta,pa samo se pitam do kada ce gradjani sutiti i povlaciti se pred ovim nehumanim prijelozima,pricama,unistavanjim,pa sad ili nikad je vrijeme da se SDA kriminalcima zacepe usta jednom zauvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj Konaković ili ima dobar smisao za humor (u šta sumnjam) ili se voli igrati sa živcima građana BiH, pa mislim da je već i pticama na grani jasno koliko je sati i što su to Zeljković i SDA Vlada uradili KS,dokle su nas doveli
Mislio sam da je pametniji
Po logici stvari, svi ovi koji su pljuvali po protestantima i blokadi grada, sada bi trebali stati iza novog SDA premijera i naravno samo pozitivne ocjene.
Evo ga sad, pa kontra-protestanti evo vam se sprema novi premijer iz sda kuhinje da vam bude jos bolje nego do sad. Aferim !
ne valja prvo kakiti pa onda to lizati
Mi iz SBB pozivamo sve huligane i prosrpski orijentisane da budu zu nas,jer mi smo nova snaga koja ce srusiti i popaliti BiH,
Mozda bi SDA trebala ako imalo obraza ima da se povuce iz politike! Hvala vam puno na svemu, halal vam bilo ali nemojte vise molim Vas!!
ZNA LI IKO NJEGOV BROJ MOBITELA , DA MU JE-BEM I NJEGA I ŽENU MU.
Gdje ces na manijaka? Lik je zeljovac mrtvi!
Mrš lopovčino , jebe-m i tebe i stranku ti. Tebe i 90% stranačkih ti kolega treba , imidijetli , uhapsiti , procesuirati i zatvoriti.
S vama 18 godima dijelimo vas neuspijeh za bolju buducnost ove zemlje i sta hocete vise, jos 18 godina da nas hebete, da nas smatrate samo brojevima kada brojite listice na izborima? Dosta je vase politike i vase ideje o buducnosti!!
E ne mogu da vjerujem do kada ce svaki debil imati pravo da daje prijeloge i da vodi ovu zemlju.SDA je unistila FBIH,mi smo na samom dnu i jos bi oni predlagali mandatara,pa strasno..
Ma dosta je nama SDA predlagao za zivotaaaa, ne zelimo vise da am vi bilo sta predlazete.. dovoljno ste nas u crno zavili
Bas ovaj covjek nema mjeru u bezobrazluku.SDA treba da nestane sa lica zemlje,koliko su unistili ovu zemlju,mislim da vise nebi trebali imati pravo rijeci.dosta vas je bilo 20 godina.
Pa vas je smijenjen, glupane -.-
Koji je ovo debil!!!
Zasto tako blage rijeci, malo je reci takvo sto :D