Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino majstore, treba ti biti jasno da problem nastaje već u osnovnoj školi djeca pod pritiskom roditelja štrebaju za ocjenu, a ne znanje. Kao takve, plastične odlikaše koji su šuplji do bola primaju u gimnazije. Kada se uđe u gimnaziju, nema nazad, ili radiš posao bez struke ili postaješ visokoobrazovan. Eh sad, ovo novo socijaldemokratsko pomodarstvo je donijelo to da svako upiše fakultet, a realno nije ni za konobarisanja. Kao takvi uđu na preblagi bolonjski sistem i nešto kao završe.
Hajde što završe tu igrariju od faksa, nego se i qrče i glume neke akademike za zvanjem mastera (NIJE ISTO ŠTO I MAGISTAR). Naša mala privreda ih nije u stanju uposliti i onda postaju besposličari koji se učlane u neki smijuriju od stranke poput DF-a i SDP-a ili osnivaju stranke i prave se pametni preko društvenih mreža. Kada konačno nađu posao, rade za 600 maraka što je OBJEKTIVNA VRIJEDNOST njihovog rada.
kad je Konakovic mogao poloziti 9 ispita za par sati, sto drugi ne bi mogli magistrirati preko noci!?
"Najrazvijeniji kanton" nije u stanju da zaposli 800 ekonomista. To je odgovornost nesposobne i korumpirane vlasti a ne Univerziteta. A sta bi dobili smanjenjem upisa na UNSA, vise srednjeskolaca na ulici i navalu na privatne fakultete po Travniku, Kiseljaku, Sokocu....
kako se sdaovci doskoluju? ukazom ministra. jadna majko degradacije svega
Krivi smo mi.
Dobri smo mi ko nas reformise!
Krivi smo mi.
Faruk Mekić zvani plagijator i on prorektor, sjajno.
On je još dobar, kakvih ima.