Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Dačić navikao razgovarati ako nije Vašar sa mikrofonom i harmonikom
Nema ovdje pjevaljke da masnim prstima se pipa, znači da ovo nije level nije interesantno
Gavrilo i sa dacicem opet laje na SDA kakav potrosen spermatozoid kartelaski
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hebo vas Sandžak... niste u stanju ni pokrenuti gradnju na ravnom terenu prema Tuzli a vi pričate o trasi za sandžak preko goražda... Stvarno ste smiješni i odvratno nesposobni
Ne razmišljaš mujo, ako oni tebe uslovljavaju za sve zašto nebi i ti njih, nije poenta sandžak kompleksašu nego princip.
Upravo tako, Sarajevo nije spojeno sa morem... u biti nije spojeno nigdje, ali njemu je Sandžak vazan
Idiote, 600K Bošnjaka u TK. I ti želiš autoput do Sandžaka?
Ne znam o čemu se raspravljate. Nemate para da završite koridor wc a palamudite o trasama do Sandžaka, Tuzle...
Vas dvojica ne možete raspuhat lisce ispred kuce, a nasli o trasama pricati
150 god., S i H nacional.fašizam pokušava podijeliti BiH..Sada je vrlo vađan momenat ; ili idemo ptema Eu ,ili prema dubokoj stagnaciji cijelog regiona..,A, mali Sloba je , zna se čiji učenik (bio i ostao ) .., 🥴😁😜
Dva eminentna kvazi političara
Jarane pa zar i njemu pricas o bivsoj vlasti. Kralju bio si premijer u svasta nesto u TOJ VLAsti
Ovo im je izgovor za 5C da jos 30 godina kradu
Napokon nešto dobro i od Konakovica, ali samo zato jer mu nisu dali lovu kao Dodik....
Nema srbija vise svojih satalita sda,pa da radi sta hoce.Bravo ministre
Tako je Dubajlija!
Od papka Konakovica se trazi samo da ne blokira autoput kroz Srpsku. Niko mu nije trazio da finansira bilo sta. Mi Srbi nemamo problem sa gradnjom autoputa od Sarajeva za Tutin. Izvolite Bosnjaci pa gradite ako ste sposobni.
Kako ne kontaš da nećemo ka istoku i u potpunosti podržavamo onog vašeg ministra koji je rekao da treba napraviti zid sa BiH! Tako je, aferim!
drago mi je da imam ovde predstavnika svih Srba. dodikov sindrom pričanja u ime svih Srba. idi bre mani
Jbte, Sandžak, šta je nama tu važno, pa i, Turska, ima avion.
Sto BIH i Srbija imaju ministre inostranih poslova to ni najvecem neprijatelju netraba pozeljeti
Što? Srbiji njihov njima dobar, sto nama ne odgovara baš ih briga, a naš loš al opet 100 puta bolji od one SDA debele krave Bisere
Neko spomenu Tuzlu... A kojeg će vraga nama u Tuzli autoput?! Stvarno nema potrebe. Autoput je skup za izgradnju, plus što se kasnije plaća. Brza cesta je puno bolje rješenje. Prvo što je barem pet puta jeftinija od autoputa, a ne naplaćuje se. U planu je da se radi do Doboja. Takvu istu izgraditi do Orašja.
Prethodna vlast je zapustila i državu i narod u svakom segmentu. Kultura, sport, infrastruktura ništa, samo lično bogaćenje, krađe, tenderi, korupcija, dogovorna ekonomija...uništili su društvo.
Sramota za organizatore, sto su genocidaša Dacica tu uopšte pozvali.