Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slogan mi se sviđa. Svi se ko fol nešto bunimo i kritikujemo a veliki broj nas ne glasa ili glasa pogešno.
Ako javno niste za borbu protiv fašizma i ukidanje kapitalizma, bolje je da zauvjek šutite.
Građani BiH od vas jedino očekuju da vratite status naroda bosanskim Muslimanima.
Oh, ne! Ne samo vi! Ovdje se pamti istorija samo za zadnje 24 godine, tj. od 90-te. A šta je sa periodom od 20-tak godina prije toga. Upravo ste vi, komunisti i oni što se sada vole vabiti socijaldemokratima, s*** onu državu koja je do početka 70-tih bila u rangu sa Japanom po razvoju. A, vi ste je doveli pred rat, vi ste je uništili, a niste vlast dijelili sa bilo kime. Zato, vi pogotovo nemate pravo govoriti o bilo kakvih 24 ili 25 godina.
Do početka 1970tih bila u rangu sa Japanom hahahaha šta se provaljuješ ušljo mutavi. Ja sam bar stariji od znam da je sredinom 1960tih Titova ulica u Sarajevu bila makadam. Asfalt je tek 1965 godine stigao. Znaš li da struje u mnogim mjestima nije bilo do početka 1970te. Zapadna Hercegovina klasičan je primjer zaostalosti bila. Od sloma Cazinske bune 1950-te godine Krajina će pune tri i po decenije biti u potpunoj medijskoj i svakoj drugoj izolaciji sve do sredine 1980tih i poznate afere Agrokomerc kada će ponovo biti negativno prikazana zbog Pozderaca i Abdića. Zato vrijeme za Aerodrom Željavu 9 milijardi dolara, za Bunker u Konjicu 7 milijardi, mogli smo imati milione kilometara autoputeva. Jado jadni. Idi urlaj parole i kuni se u Titov put. Vidimo gdje nas je odveo od 1980te do danas.
Zulfo, zulfavi, glupavi, ja sam napisao po razvoju bila u skladu sa razvojem Japana. Malo šta pročitaj, ne bi li se informiso. I japan je bio nekad nerazvijen i porušen, pa se razvijao. I ona država je bila u razvoju, a i Sarajevo (bez obzira koliko ga ti želio prikazati sada velikim) bilo kasaba. A, onda su ovi tvoji komunisti, dok je Tito bio star i bolestan, te još kada su ga ukopali, počeli sa onim što je kulminiralo 90-tih i ćije posljedice mi još uvijek osjećamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
komunizam održiv nije, doviđenja prijatno. umijte se.
a Kina?
ma odjebite i vi
Muhamed Imamovic,a clan komunista....zali boze imena
Ne seri i babo ti je bio komunista i to malo zesci.
HAHAHA KOMUNJARE DEDE MI :)))) HIŠ KUĆI
Utjeram vam...
Zavuijek šutite :D
Ko su sad' ovi ? Ovi će se boriti protiv Sefera Halilovića za člana predsjedništva hahaha