Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda su ga muda svrbila, za razliku od naših bošnjačkih političara koja ista nemaju.
Imamo puno obrazovanih, skolovanih i rjecitih prijatelja po svijetu s jedne strane, a sa druge imamo Bakira ciji domet i rjecnik su u okviru srednjoskolca medrese. Uzasne savjetnike ima godinama i to skupo kosta Bosnu unazad 10 godina. Nije jak Dodik koliko je slab Bakir.
Znači komšić je ipak bošnjak ahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je moguce samo u BiH, svugdje u svijetu bi ljudi bili na ulici, protestima i smijenili ovu gamad koja predstavlja sva tri naroda. Ovo je drzava bez drzava, covjek bez covjeka, drustvo bez drustva, buducnost bez nade...
Bahati vepar ima vile na Dedinju, ima stanove po Moskvi. Njega bas briga briga sto ce njegov narod jesti slamu, ili sto ce zavrsiti u kolektivnim centrima u Srbiji. On tamo sigurno nece biti.
ali narodi i zele da ih bas ovakvi predstavljaju, ne kontam? za 80% srba dodik je olicenje pilitike koju oni zele da se provodi a to je izolacija i odvajanje od "muslimana"
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nevaspitan, nekulturan, nepristojan i ne dorastao funkciji koju obnaša. Ovo što radi u ovim prilikama je proizvod straha i neizvjesnosti po lični integritet: sankcije, optužnice, hapšenje, suđenje, zatvor, oduzimanje imovine itd.itd. Bruka sve u BiH.
Dokazao da je jedan obični seljak i predstavnik genocidnog naroda i da dolazi iz genocidne tvorevine takozvane rs.
krmadin
hahahahah tako je mile care od laktasa.. nedaj se da te .ebe taj fosil ...aja ta ce on ovdje nelegalan i nelegitiman ... samo naprijed ---
Da je napola onesposobljen i ucijenjen od Rusije. To je ta ruka u džepu. Odmicanje je strah i spremnost da se bježi. Meni na to liči ta gestikulacija.
Covjek samo postuje covid mjere, 2 metra razmaka
a sta uvjek porucuje da je krkan kojem nikon nemere nist, sve na racun srpske a bosnjacka stisla noge i neda, hrvatska nemam pojma, dosli do ideje iz dodikovog repertoara da je stvarnost -nestvarnost.
ČOBAN KOJEG BIRAJU ČOBANI. GENOCIDAŠI.
Pa on moli da dobije sankcije , ali diplomate nisu glupe da mu to dozvole , mnogo su pametnije od njega , dobro se trudi al mu ne ide 😂
Mi ga gotivili ili ne, ima mu_a do poda.. sto nasi bosnjacki politicari nemaju nijedan.. nasi su samo za hurmasice i serbeta i rule izmedju nogu i cekaju sadaku i humanitarnu pomoc... ovi stranci dolaze prijete laju, ne je_e ih Laktasenko ni 2%, i opet na izborima ima tako da pobijedi da ce opoziciju biti sramota izici iz kuce... preozbiljan je on zalogaj za nase mahalase politicare
Igra dzepni bilijar
Slika i prilika naroda iz kojeg potiče. Ohol je, a zna se gdje oni završavaju...
Napriča se ova za sve pare. Jednostavno kažeš - poručio je da je dokazana seljačina i tačka. Nema tu šta dalje da se objašnjava.
Bolje i ruka u djepu neko ko djaferovic šlagiran
vidio sam danas dodu krmka u tesnju