Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna za prekršaj uredu. Slikati osobu koja je učinila prekršaj je veci prekršaj i veci papanluk od pranja cilima na ulici.
Neka, slikati nego sta. NIje zabranjeno. Nek se zna sta se radi, pored teksta potrebna je slika ili video. Nek se ZNA !
Ona je na javnoj površini. U tome i jeste poenta kažnjavanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa nismo mi Afganistan valjda se znaju neka pravila u ovoj drzavi. Cuj iznijet tepih na po ceste i prati. Bezobrazluk
sta ti je seljak
E pa nije uredu prati cilime na cesti, ali je meni nešto žao ove žene koja je sigurno htjela oprati ćilime pred Bajram.
hahahahaha omg
nemoj mene ba Allaha ti
Ja ga isto nebi na ulici prao. Ja svaki put odem u kupatilo i Operem ga i stvar uredu. Ali niukom slučaju nebih dozvolio da me neko slika za to vrijeme.
Firma dođe pokupi ćilime, opere i vrati suhe na adresu al nemoj da seljanka plati a i vole oni to da se podsjete na svoje na livadi izbetonirano 3x3 pa to im pljackanje u vodi dođe ko zabava seoska
Pa zar praonice ne peru automobile na ulici ? Kakva je razlika ? Opet sve otpadne vode odoše u slivnike i u rijeke ? Nema ni jedna praonica filtere. Ili možda nije lijepo vidjeti da neko pere ćilime ispred kuće ?!
Ukljuci mozak malo.. Javna cesta sto znaci da auta prolaze kroz nju. Ne mozes razapeti cilim na sred ceste kojom se auta krecu
Ja sam na aerodromskom naselju drzao stado slovenskih koza u stanu to pametne koze isto me kaznili ovi redari moro ssm prodsti koze
Džukele mogu vrsit i malu i veliku nuzdu ,tako i migranti se valjaju po cestama i tržnim centrima,a jadna žena pred Bajram ne može ni tepih oprat.
To su obični tepisi
Vala se i doselio go papak u Sarajevo !!!
Dobra reklama za stupe u Stocu. Ono sto ce joj naplatiti kaznu potrosila bi u gorivo do Stoca i nazad, a cilimi, serdzade, deke i sve ostalo se najbolje opere u stupama i za cas osusi preko zice na ovom celopeku.
Zamisli uhljebskog izmisljenog radnog mjesta komunalni redar ludilo al hajd ovi kao nesto i urade nekad akoliko ima drugih izmisljenih radnih mjesta...
Sta ces Rogatica ,Foca,Rudo i sl. Neka je kaznjena to se ne radi al sta ces kad Prva u Bosnjaka parkira dzipa ispred Vjecne vatre sve je onda jasno kakav smo mi narod.
Slazem se da nije uredu, ali mislim da imamo puno vecih problema od ovog. Takodjer mislim da ima puno ozbiljnijih situacija o kojima bi mogli obavijestiti nas, a ne o tome da li je neko prao cilim na ulici i zbog toga dobio kaznu.
narod placa i vodu i izgradnju cesti dok ilidzanski hoteli ni jedno ni drugo pa ih ne kaznjavaju narode dobro im lica zapamtite,jer brzo ce oni moliti za milost