Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce tebi Radovane vise pola bosne Cirilicu pise a sada malo udarajte glavom o beton p.s. ko ti cuva sandale
HARISOV PIONIRCIC CESTITA RAMAZAN??? TREBALA GA JE HANUMICA PRVO PODUCITI KAKO SE TO CINI I STA TREBA DA KAZE , A NE DA SE PROVALJUJE. komsicu-bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@manijac, lafe, nisu svi muslimani bosnjaci ps. svi koji dajete loše komentare slučajno ili namjerno nanosite štetu istinskim vjernicima islamske vjeroispovijesti, koji zasigurno nikome ne misle, ne žele, ne govore i ne rade nikakvo zlo.
vi veliki bošnjaci i veliki vjernici prvo se - pokušajte - naučiti elementarnoj civilizacijskoj kulturi - dijaloga - ili - monologa - pa tek onda ispecite pa recite. ps. imajte barem malo poštovanja prema ČOVJEKU koji je svojim životom BRANIO i BORIO SE - za - građansku državu BiH - a ne za vjernike ili bilo koje i bilo čije vjerske zajednice.
halo LAFE, nisu svi Bošnjaci muslimani, idiote jedan. ostavi covjeka na miru...
Bosnjak dbr mrs u Iran mater ti jebem
Ma nema, cim se javno upucuju vjerske cestitke zajebi tu zemlju. Ko imalo ima pameti zna to.
halo LAFE, nisu svi Bošnjaci muslimani, idiote jedan. ostavi covjeka na miru...
Hvala velika pravom predsjedniku...
HVALA HVALA, SVAKA CAST, OPET GLASAM ZA TEBE HAHAHA. HALO BOSNJAK MAMU TI JEBEM. NISMO BOSNJACI NEGO BOSANCI ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI. JEBO TI ALIJA MATER, I TIHIC, I SILAJDZIC
bosnjak,napucaj se govana....
Ma ovaj Bosnjak trazi svakome mahanu, cim neko ne razmislja kao on( podrazumjevaci, kao seljak) onda napada, takvi isti oni drugi nacionalisti se ponasaju... Covijek je cestitao, i tacka, treba mu se zahvaliti i biti ponosan na takvog predsednika, cak i tvoj TIhic i Silajdzic nisu ti jos cestitali jadan jado!!!
Bosnjak, sa takvim izrazavanjem samo mozes pokazati da si ti \"klosar glupi\". Covjek ti je cestitao, ako hoces prihvati cestitku, a ako neces \"nabijem ja tebe na kurac\" ;)
Vi stvarno cekate kako cete nekoga uzeti zaje..vati, covijek je ateista, prema tome nije uopste vjero obrazovan, a namjera je dobra, imajte to na umu. Lahko je odma se praviti fasista i poceti nekoga bez ikakve tolerancije, psovati i sl. Jesi li ti BOsnjak, nesto pametniji od Pr.Komsica, ako jesi, onda trazi da se glasa za tebe, vjerujem, da dosta tvoji slicni Ahbaba, bi birali za tebe, ali nazalost bi ostao MANJINA!!!
dobar je presjednik samo se slabo izrazava (kao sto BOSNJAK kaze)