Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic prica o Bozicu? :-))))))))))))))))))))))))))) Blasfemijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ima Boga ima i nikome nije do zore svjetlila pa nece ni tebi
-JEDINA SI JEDINA Zemljo tisucljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sacuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina -Naprijed Bosno!!!!!!!!!!!!!!!
To LEGENDO,to dobro si mu ga spustio!Primit cetnickog fendamentalistu i srbskog lobistu sto soli pamet naivnim?! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa DOMOVINA! BOSNA4EVER!
Evo sta o Vuku i drzavi ima reci veliki tata: \"Zadatak državotvorne politike DSS-a je da, ako ne može da spreči saučesništvo vladajućeg režima u procesu priznavanja Kosova, uvek i na svakom mestu i zarad budućih naraštaja razobličava i pokazuje pravu istinu o saučesništvu režima u priznavanju ove lažne države\", rekao je Koštunica na Glavnom odboru DSS-a. Pa gdje ovo sve ide!
Jeremic ima veze sa Jurisicem i to je neosporno, a kakve veze ima ateist i antikrist Zeljko Komsic sa Bozicem? I to iz usta njegove fufe Irene Kljajic iz Republike Srpske? Ona prica katolicima o Bozicu? Pa kako te nije stid Boga, Zeljko i tebe i tvoje ljubavnice? Odakle vama dvoma pravo da se pozivate na katolicanstvo?
@ESKALIBUR Vidi ti ovog smrdivca i ovde (eskalibur)!!!!!!!!!!! Živio drug Željko!!!!!!!!!!!! Eskaliburu, ja ti mater _ebem!!!!!!!!!!!!!!!
Fuj
@Iranac i Gazija...A vi,šta ste vi?Stoko smrdljiva samo polako.Dobićete vi porciju kao i ovo pseto sa slike
Svaka cast za ono sto si u ratu ucinio ali si za politike obicna karina!
Smrt tihiću, sloboda Haretu!!!!!!!!!!!!!!!!! Živio drug Haris!!!!!!!!!!!!!!!!
@fake akademik... Dokle ces krasti tudji nick?? Kao prvo taj Vuk uopste nije \"vas\". Kao drugo u cemu taj Vuk zeli nama da pomogne??Kao trece smjesni ste sa tim \"srpkim\" jezikom koji je samo rekonstrukcija starog pisma \"Bosancica\". Sve ono sto ste vi, tj primitivna stoka zadojenja i odgojena na mrznji i lazima, htjeli bi ste prebacit nekom drugom, i jos se dobro prepoznaje vas manupulatorski nacin da napravite nekoga beznacajnim, da bi vi ispali neko i nesto. Problem srpskog naroda je fasizam i bolest mitomanija, i rjesavajte vi svoje probleme a ne nase. Srbima je osumnjicen svako ko je pruzio otpor, pa cak i prezivio. Prezivjele srebrenicane privode na ispitivanja, vjerovatno ce ih pokusat ili ucjenit ili potkupit. Rezultat ce mo tek vidit, jos jedan dobro smisljeni mani pulatorski potez, u cilju da naprave zrtvu od sebe samih, koliko god je to moguce.
@5do5... Jeremic je ministra vanjskih poslova srbija i itekako ima veze sa Jurisicem.
Nema Vuk Jeremic nikakve veze sa Jurisicem ali ima bjeljinac Davor Blagojevic. http://www.stavmagazin.com/sh/6/stav/199/
@Iranac ti si očigledan primjer da je nemoguć suživot u ovoj paradržavi.
@Iranac.... Kad si toliko \"nastrojen\", de smakni Tihica!!!