Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ša je ba Moon! Ti\'s ba došo meni prićat šta vlast. Šta\'š ti meni prićat! Nemoj sad ba da ti se ustanem??!! Ja sam jeo blato u rovu dok si ti tek bio bijedni pomoćnik konzila u Kanadi! Ti ćeš meni prićat!
Željko je dobio najviše glasova u FBiH. U Srpskoj ne može dobiti ni promil. Možda ga smatrate predsjednika ali Federacije sem ako Republiku Srpsku ne smatrate BiH.
Biće kako Dodo kaže. SDP bi mogao ipak u opoziciju jer Dodo ne želi formirati vlast sa SDP-om. S obzirom da će izgleda SDP formirati vlast na nivou FBiH na državnom nivou bi trebali u opoziciju jer na državnom nivou ne pita se samo SDP. Na državnom nivou SNSD je osvojio više glasova od SDP-a.
Hiljadu Selama za Gospodina MOONA i velika Hvala za Gospodina Ambasadora i velika Hvala za USA - Gradjane hvalavam za veliku pomoc i nastavite sa svim oblicima saradnje . BIH gradjani postuju USA-Drzavu, USA- Gradjane ,USA- Ambasadora
Željko spasitelju hrvatskog naroda oslobodi nas mafije.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Koja crna Kanada,SRCE BOSNE PONOSNE maj.mune gumeni Bitno je da ste svakim danom sve veća manjina i SVE 5 :-D
@13.03.2011. u 15:07 Ne sporim, da je Komšić poželjan Bošnjacima, ali sei pomirite s time da ga druga dva naroda jednostavno ne mogu ni pojmiti. Kao političara, naravno, a bogami i kao čovjeka. Tko laže, taj i krade itd. (A ti se samo drži Kanade, ili čega već, i sve 5.)
mogu li pitati nekoga o povjerenju prema Željki u Brčkom,Mostaru,Donjem Vakufu,Bugojnu,Kiseljaku,Novom Travniku,Stocu..... drži se ti Lištice i okoline,tu ti je najbolje,to je tvoja federalna jedinica
@13.03.2011. u 14:16 BiH nije čak ni federacija, s obzirom na postojanje RS Federacije, nije čak ni konfederacija. A koliko je Komšić predsjednik upitaj Hrvate i Srbe, odnosno 75% svoje države. Komšić će biti poštovan od druga dva naroda taman toliko koliko se bude predstavljao kao Bošnjak, u suprotnom znaš što se misli za one koji se krivo predstavljaju.
Vidim kako postuju komsica. Kad su isli u nemacku primio ga je POMOĆNIK ZAMENIKA SAVETNIKA ANGELE MERKEL....dok je angela sa čovićem i dodikom pila kafu Multikulturalizam je propao projekat..
Možeš dobiti federalnu jedinicu u Grudvama i Lištici a pošto Bosna i Hercegovina neće biti nikada federalna država i to je teško. Bošnjaci nikada neće pristati da imaju neki svoj exluzivni prostor u BiH,znam da je glupo što govorim u ime te zajednice ali je tako,Bošnjacima je svaki pedalj BiH njihova domovina a što se neki toga odriču,pa to je njihova odluka. Željko Komšić je stvarni,nije defakto,predsjednik Bosne i Hercegovine i kao takvog ga poštuju u cijelom svijetu,pa i ambasador SAD a.
Željko Komšić defakto ne predstavlja ni sam sebe. Toliko o tome \"defakto\". Želko Komšić, i podrugi put, je bio pucanj u bošnjačko koljeno. Čovjek mora biti stvarno ograničen da to ne vidi. Tri federalne jedinice pa neka si svak bira ono što mu paše. Sumnjam da bi Komšić bio ikad izabran za predjsjednika bošnjačke federalne jedinice.
NE POSTOJI niti danas a niti u buduće\"muslimanski\"član predsjedništva.Malo Ustav u ruke pa prouči Iz F BiH se bira Hrvat i Bošnjak a iz rs Srbin,poslije presude u Strazburu i ove diskriminirajuće odredbe ustava BiH će se mijenjati. Željko je dobio više glasova od Bakira i Radončića zajedno,fantastičan rezultat Željko Komšić je defakto Predsjednik Bosne i Hercegovine.
Koga predstavlja?Zar nije Bakir muslimanski clan ?ili sad imate dvojicu?Neeeee, dvojicu imate vac 5 godina.Sta ono rece Lajcak za privatne Srbe i Hrvate? Na koga se odnosi?
Predstavlja 350.000 glasova,predstavlja Bosnu i Hercegovinu i govori u ime Bosne i Hercegovine. A sad moje razmišljanje Poštujem Željku kao čovjeka i kao Predsjednika,imam jednu zamjerku a to je Titova slika,nemam ništa protiv Tita ali ako Željko želi Titovu sliku u kancelariji bar bi trebala biti diskretnija i manja a ne ovako ogromna,malo mi je to degutantno.
ISLAMSKO POIMANJE MORALA! http://www.youtube.com/watch?v=KLDsdIR4O6Y