Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Josip i 5do5..... Kakvo je to cidjenje sto je najvise bosnjacke dijaspore!!?? Zna se koje najvise p protjeran iz svojih domova, i ne radi se tu samo i protjeranima nego i onima koji su otisli poslije Dejtona. Nemate vi pojma o nasoj dijaspori i ne bi trebali komenatrisati uopste!!!
DIJASPRA treba para. Para iz Bosne. Predstavnici DIJASPORE su pofesionaci, koji neamju dana radnog staza u DIJASPORI. Ali zato su PROFESINALNI DIJASPROCI. BOSON POMOZI NAM.. DIJASPORCI
@Josipe, Nisam zeljela biti drska ili hrabra pa kao ti da napisem moj stav koji je identican tvome.
Da se ne lazemo: rijec je o \"Bosnjackoj dijaspori\" jer je to jednonacionalna dobro uhranjena grupa Silajdzicevih, Tihicevih i Reisovih individua. Kako vas nije sramota da zmirite pred tako ocitim faktima?
Nisu ovdje u pitanju ni pare niti bilo ko ima pravo ovim drzavljanima BiH odredjivati mogu li imati drzavljanstvo i imaju li ova i ona prava. Dijaspora ima PRAVO na drzavljanstvo i PRAVO na zastitu drzave i PRAVO da se njihov glas cuje. Dakle, niti Komsic, niti Radmanovic, niti 5do5 imaju pravo da odredjuju koja prava ima dijaspora.
@5do5 Ti izgleda jedes jednu, i cini mi se da ti je poprilicno tvrda
5do5, samo tako ostro i bez kompromisa. ne trebaju nama njihove pare ako cemo slusati njihove probleme. neka i ne dolaze, samo nek´ posalju pare...
Komsic je trebao pitati sve koji iz ,,patriotskihi\'\' ili drugih dubokih emotivnih razloga zele (jednom guzicom sjediti na dvije stolice) bh drzavljanstvo da se mijenjaju sa bh ,,drzavljanima\'\'.