Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko nama sa nama:)
Nikad se oni nece dogovoriti...ali opet kazem daj Boze
Slazem se!!
Jel se meni čini ili Komšić zapravo čini najbolju stvar, a to je da na svaki način spriječava ulazak Dodika u FBIH??? Ako to čini svaka mu čast. Nije ko ona mlohava riđobrada čuna.
Žarko priželjkujem rasplet koji će rezltirati pucanjem koalicije. Očekivati moralnu i politčku katarzu hercegovačkog Sanadera i Bakir-bega je suludo. Komšiću, samo naprijed, imaš moju podršku!
Komšić je proćerdao podršku naroda koju je dobio na izborima.
ma je bite se više
Covic na netreba,napravite vladu bez covjeka koji vas ucjenjuje a df ima i hrvata i srbina koji ce biti u njoj,sto se prije otarasite govna bolje je za citavu BiH.
Balici opet glasujte Komsica on vas...
E vala je i ove trakavice - d o s t a . . .
Komšiću ša ima? Kako je? Kome ti bola neće biti vlasti? Ma oće bola, biće vlasti hahahahahahahahahahahahahahaha
Bas te dosadni ebo otac