Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojedi g o v n o ! Taman sam ga izasro.
Gladan sam
Haha, malo po.tur.ičko go.van.ce nešto i nekoga podržava, hahahaha....
Najbolji na cijelom svijetu... Jedan i jedini Zeljko Komsic :D
Respect za Željka i SDP, o svemu vode računa.Za razliku od guzičara iz ostalih stranaka.
Sto SDP nikad ne primi nase umjetnike?
Oni kod Predsjednika, a ja samo kod Gradonačelnika? Ma ne pada mi na pamet da se vraćam!
Ovako to rade pravi drzavnici, susretljivi za sve nacije i generacije... BRAVO ŽELJKO!
ko je plava sto kofol nesta pise? vide se da je ta nezasita. sigurno pise broj telefona sergeju.
@ sergej: wtf? znas li barem TI svrhu i temu tog svog mizernog demagoskog pokusaja?! @ sa-x : bilo bi stvarno lijepo da ste nam rekli jos neki detalj o \"projektima\". ovo samo po sebi je 1/3 vijesti...
juga je ba propala sto se djaba patite, gradite ba buducnost na zdravim osnovama, ne vracajte se proslosti, gledajte naprijed i to sto gradite nek bude vase i samo vase. i zato vi imate kapaciteta, takav nacin razmiljanja moze vas samo unazaditi. rascistite jednom sa onim sto ne postoji vise i niko ne zeli to. gledajte naprijed sto se uvijek hvatate za proslost?. neka proslost bude samo jedno sjecanje i nista vise. trazite ba nove snage unutar vase drzave a njih ima na kamaru. pokazite ono sto je originalno a to je Bosnjastvo i Herc. neka je to primarno a onda ostalo ako za to ima potrebe.
Samo nas priznati, zbrinuti i situirani umjetnici mogu pomiriti na ovim prostorima, fukare i lopine of politicara to sigurno ne mogu.