Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka razumije kako ko hoće , 👍😁
Tako je ⚜️.
Hajd suti ,ne provaljuj se..
Osudi ih i Becirevic i Sejdo
Jesu k'o sto su i moje...
Ja sam Bošnjak, odgovoran za svoje postupke samo Allahu dž.š. Po naredbi svog Gospodara, ne tražim niti želim zlo ikome. U imati ljude ovako je zlo i pogrešno. Nebitno je šta su Rusi podržavali prema meni i drugim Bošnjacima. Ja se držim onog kako sam odgojen i pravog puta.
Tvoje misli su samo u imt i tvoju licnu korist a bogami i dobru rakiju i guzovacu!!!! Ne cuh takav ton prema genocidu u Gazi, pjanduro beskorisna.
Podržavam Komšića. Bošnjani se nisu zvali Dobri Bošnjani zato što su željeli zlo drugima nego zato što nisu. Žrtvama saučešće. Podrška Željku.
Politika nista drugo, nema potrebe za prozivanje pametno od Komsica.