Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji je najviše pričao, a najmanje uradio za BiH. Često ga sretnem na potezu između kafane i Predsjedništva.
On se popravi malo, nije NAVUCEN.
Jel se to i Hrvatskoj zahvaljuje?
Pa njega ne mrze hrvati jer se nandidovo za predjsednika, nego jer je ZLATNI LJILJAN i sto VOLI SVOJU DOMOVINU. To mu nece nikad oprostiti. A tuzno je da mu mi to zaboravljamo. Moramo prestati pljuvati svoje, jer to cini neprijatelje sretnima, sta god mi privatno o njima mislili. Kako god okrenes on bar ne radi protiv ove zemlje. Nije idealan, al ko danas jeste?
Komšić ipak nije uspio da nagovori ove iz EU da nam ne otvaraju pregovore.
Komšić ipak nije uspio da nagivori ove iz EU da
Željko poštujem te, ali hebla te europska komisija.
Dakle, hvala HRVATSKOJ, kaže
Da si se ti i sda pitao ne bismo jos za 50 godina makli s mjesta.
Hvala Predsjednice Zlatni Ljiljane. Samo nastavi sa kandidaturom, imas moj glas dok sam ziv.
Koja demagogija.
Šta kažu zeleni , izdajice sve izdaše.
mudri latini u Mostaru po Aveniji postavili zastave BiH uz zastave EU, A. dan prije od Mepassa pa dalje nigdje ni Z od BiH zastave, ni po institucijama ni igdje.. ignorirajuci postojanje... uvlakaci samo takvi
Neprijatelje domovine samo na ignore treba staviti i ne davati im medijski prostor uopste. Djecu praviti i jacati namjensku indstriju i ova zemlja ce procvjetati kad drugi vide da nismo vise jadni ko devedesetih.
Zahvalite se putinu i dodi....
ako jos malo Rusija napadne Ukrajinu mozda nas prime po hitnoj proceduri!!!!
i Rusiji, da nije nje ne bi mi nikad dobili zeleno svjetlo!!!!