Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost Zeljko ovo koristi samo u predizborne svrhe. Svako zna da promjene ustava i reorganizacije moze doci samo uz jaku vecinu u parlamentu, ili vojno
Dajte jedan rezultat Željko iz ovih 12 godina predsjednika, jedan samo rezultat i imaš glas. Nabroj gradove koje si posjetio unutar BiH a da ne pričamo o inostranstvu i diplomatskim posjetama koje se mjere u nulama. Ti si čovječe najveća magla nam prodana i tragedija da si zlanog ljiljana unovčio u milione maraka dok borci imaju po 5maraka za mjesec rata
vojno?kako vojno, tko,sta,kako? Jedino NATO
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prijaviti Agenciji za zaštitu ličnih podataka. Prikupljanje JMBG za ovo je zakonom zabranjeno, neznam koja će luda popuniti ono sa svojim podacima.
Kako raja pada lako na ove populističke poteze Komšića, to je nevjerovatno. Kad vidim da su Suljaga, Bajro, Komšić i njegova savjetnička svita javno dali svoje lične podatke - tad i ja potpisujem. Ovako imamo jednu običnu navlakušu koju je smislila gomila lola. Nek' im mati daje JMBG.
Moje misljenje je da ovo nije za izbore ali simtomaticno je vrijeme moglo se to i prije 8 i 12 godina. Ali da jedino gradjanska BiH moze nastaviti svoje postojanje. A ove konstitutivne to je do prve prilike i kraj ali sam ubijedjen da nikom nebi bilo dobro. Gledaj to ovako izgori ti kuca i odes zivjeti kod brata ili sestre mislis da ce te trpjeti duze od sedmice dana.Jedino smo u BiH slobodni ostalo je sve laz.
Prije ćeš skupiti ''Milion ljudi za Njemačku''
Potpisao 👍🏼
NE MISLIM DA JE OVO U PREDIZBORNE SVRHE !!!! Ovo je jedino preostalo da se spasi ova zemlja jer ako se ovo nastavi NEMA BOSNE I HERCEGOVINE !!!! Bit ce je samo na papiru i to ce se desiti vrlo brzo !
Koji kralj sad ce covic izbaciti 1 m do bih sa 3 entiteta :D
Mislis - milion Bosnjaka?
...utefteri me Željko
Milion muslimana za "gradžansku"...
GOSPODIN KOMSIC
Dobices moj ispunjen formular kad upralis nema dzabe nista vise
Milijun potpisa za džamahiriju.
Čuj milijun??? Bijeli miševi .Milijun????
Jedina stvar koju zamjeramo Željku je koalicija sa Bakirom. SDA Željka posmatra kao svog potrčka igrača. Kao as kojima SDA parira HDZ-u. Jedina normalna stvar je gradjanska država Ali u toj soluciji 100 hiljada uposlenih u državi ne bi nam trebalo izato nacioanlsiti ne daju gradjansku zbog svojih primanja
I tko kaže da mi Hrvati razgrađujemo zemlju?